ΟΤΑΝ Ο ''ΑΓΝΩΣΤΟΣ'' ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

 

Θα το γράψει η Ιστορία όταν με το καλό τελειώσει η περιπέτεια με τον κορονοϊό το αποκαλυπτικό, το οποίο θα διαβάσετε ευθύς. Άγνωστος κύριος τηλεφωνεί στο Μαξίμου, ''Παρακαλώ, είναι ανάγκη να συνομιλήσω με τον κύριο πρωθυπουργό... ''.

- Ποιος είστε και για ποιο λόγο;

Ο άγνωστος αυτοσυστήθηκε βέβαια και με δυο λέξεις εξήγησε το λόγο, γιατί ζήτησε επαφή με τον κυβερνήτη της χώρας. Ο άλλος, αδιάφορο ποιος είναι, με ευγένεια απάντησε:

- Είναι αδύνατον να επικοινωνήσετε με τον κύριο πρωθυπουργό, λυπάμαι.

Ενημερώθηκε ο Μητσοτάκης για το τηλεφώνημα, του είπαν ότι ένας λειμωξιολόγος, όπως ο ίδιος ανέφερε, μόλις επέστρεψε από την Αυστραλία και μιλούσε για τον κίνδυνο να κλάψουμε χιλιάδες νεκρούς... Ποια είναι η συνέχεια; Ο ίδιος ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Σωτήρη Τσιόδρα, αυτός ήταν ο άγνωστος, ο οποίος είπε στον πρωθυπουργό τα εξής:

''Στην Αυστραλία συναντήθηκα και με Ισπανούς συναδέλφους οι οποίοι προβλέπουν τα χειρώτερα για την πατρίδα τους... Κύριε πρωθυπουργέ, για όνομα της Παναγίας κλείστε τα σύνορα. Αν δεν το πράξετε, τότε σε λίγες μέρες οι νεκροί στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να φτάσουν τις 30.000 και πάνω από 100.000 οι νοσούντες. Εθνική αυτοκτονία θα είναι αν περάσουν τον Έβρο άτομα εκτός ιατρικού ελέγχου... ''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ... ΚΡΑΤΟΣ