ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

 

Ένας Αμερικανός αστυνομικός στις ΗΠΑ προκάλεσε το θάνατο Αμερικανού πολίτη και στο Κολωνάκι κάποιοι έσπασαν βιτρίνες. Και προχθές, διαμαρτυρόμενοι υποτίθεται για τη βάρβαρη ενέργεια του Αμερικάνου μπάτσου, χίλιοι περίπου αργόσχολοι έκαναν διαδήλωση (φώτο) με τη σιγουριά ότι θα τους σταματήσει η αστυνομία. Τζάμπα δουλειά να βγουν στο δρόμο και να τους σνομπάρει η μπατσία.

Το αντιλαμβάνονται και τα κράσπεδα στους δρόμους ότι κάποιοι ψοφάνε να κάνουν σαματά. Μια επίδειξη πολιτικοποιημένου για κλωτσές και ροχάλες τσαμπουκά ενάντια στο... κατεστημένο. Μια έκφραση επαναστατικότητας της πλάκας. Μιας γραφικότητας με κουκούλες, δίχως φαντασία, μια ζωή στην πεπατημένη.

Το κάθαρμα ο γιάνκης πολιτσμάνος πήρε τη ζωή του φουκαρά του μαύρου και δεν έχασαν πάλι την ευκαιρία οι επαγγελματίες του αντάρτικου πόλης να βγάλουν μεροκάματο και να κερδίσουν μια φορά ακόμα το ντέρμπυ με τα ματ. Ένα ακόμα μετάλλιο αγωνιστικής δράσης, που αν ήταν ειλικρινείς οφείλουν να το καρφιτσώσουν στο πέτο του Αμερικανού μπάτσου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ