ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ Η... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

Τα καταφέραμε. Είμαστε ελεύθεροι, διαβάζουμε και ακούμε ελεύθερα κάθε παπαριά που ελεύθερα αμολάει ο επώνυμος, ο όποιος κατέχει πόστο, καρέκλα, μικρόφωνο. Γευόμαστε τους καρπούς της ελευθερίας, όπου ελεύθερα λέει ο πάσα ένας το παραμύθι του, κάνει το παιχνίδι του. Και μόλις πετάξει την παπαριά του περιμένει αντιδράσεις στην πιάτσα, ένας άλλος ελεύθερα κι αυτός να πει ότι ''Δεν μας τα λέει καλά… '' ή ''Συμφωνώ… ''. Έτσι βγαίνει ελεύθερα το συμπέρασμα. Χάρη της ελευθερίας που απολαμβάνουμε.

Κάποιος Παπαδόπουλος, βουλευτής του Σύριζα, του οποίου τη φωτογραφία αποφεύγω να δημοσιεύσω διότι διαθέτει μάπα αντιτουριστική, είπε – ελεύθερα, βέβαια- το εξής κουφό:

- Λάθος ήταν η παραμονή του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση μας ως υπουργός εθνικής άμυνας (φώτο), μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, διότι ο αρχηγός των Ανέλ έπαιρνε πρωτοβουλίες σε αντίθετη κατεύθυνση από την πολιτική της κυβέρνησης.

Έχουμε και λέμε. Ο σύριζας 4,5 χρόνια με πρωθυπουργό τον Τσίπρα δεν είχε πολιτική συγκεκριμένη. Και για την όποια...
''κατεύθυνση'' υποτίθεται είχε, δεν ρώτησε ποτέ κανέναν Παπαδόπουλο ή άλλο βουλευτάκο του κόμματος. Οι βουλευτές του Σύριζα, όπως όλοι οι βουλευτές όλων των κυβερνήσεων, με ελάχιστες εξαιρέσεις- έκπληξη, στο κοινοβούλιο έχουν ρόλο προβατίνας.

Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά, είπε ο κάποιος συριζαίος Παπαδόπουλος. Αυτά δεν γίνονται. Αυτά γίνονται μόνο σε κόμματα που δεν είναι αρχηγικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...