ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η... ΦΩΦΗ

 

Το αστείο λέγεται για να προκαλέσει γέλιο, ευθυμία. Στην πολιτική λένε αστεία, αλλά τα πετάνε στα... σοβαρά. Είναι αστεία για κλωτσές. Αστεία που δεν έχουν τη σκοπιμότητα του αστείου. Του σούπερ απαραίτητου στη ζωή. Επειδή οι θεατρίνοι των κομμάτων δεν έχουν ρόλο βοηθητικό στην υγεία των ψηφοφόρων. Γνωστό ότι το γέλιο είναι απόλυτα ευεργετικό και απαραίτητο στον άνθρωπο. Έρευνες επιστημονικές συμφωνούν για τα δώρα του γέλιου στη ψυχική, αλλά και σωματική υγεία του ατόμου.

Το Κινάλ, το απομεινάρι του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, κάνει αγώνα... διμέτωπο. Αστείο για φτύσιμο. Κι όμως το λένε στο κινάλ της Φώφης. Στα σοβαρά το λένε. Σα να βγει στο μπαλκόνι ο Μητσοτάκης και να πει στο σύμπαν ότι ''Η Ελλάδα ξεκινάει διμέτωπο αγώνα ενάντια στις ΗΠΑ και την Ρωσία''. Θα τον πάρουν με τις πέτρες τον τρελό του χωριού.

Τι είναι η Ελλάδα μπροστά στα μεγαθήρια Αμερική και Ρωσία; Μια πορδή σκνίπας. Με το 5% που μαζεύει στα γκάλοπ το μακιγιαρισμένο πρώην ΠΑΣΟΚ θα κάνει πόλεμο ενάντια και στη ΝΔ και στον Σύριζα. Αμ πώς! Κινάλ είναι αυτό και θα κατεβάσει παικταράδες και στρατό από αέρα και θάλασσα.

Κάνομε πλάκα; Τι άλλο! Όχι και να το πάρουμε σοβαρά, να τρομάξουμε γιατί στο κόμμα της Φώφης επικρατεί πολεμικός πυρετός. Άλλο είναι το θέμα. Πόσοι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θα μπουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αν γίνει ανασχηματισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΡΑΜΥΘΙ ''ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!''