ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ... ΡΕΣΤΑ

 

Το δεξί και το αριστερό μαζί χέρι του Τσίπρα, ο περιλάλητος Νίκος Παππάς έκανε τις βρωμοδουλειές του. Ο ίδιος ο Τσίπρας λέει τις παπαριές του και καλύπτει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Παππά. Επόμενο! Ένα απά τα δυο είχε να επιλέξει ο πρώην πρωθυπουργός..Ή να παραιτηθεί για τις από κάθε άποψη παρακρατικού τύπου και σίγουρα ανήθκες ενέργειες του Παππά ή να ζητήσει τα ρέστα. Να βγει από πάνω! Ότι δέχεται επιθέσεις το κόμμα της... αριστεράς. Ότι συκοφαντούνται τα στελέχη του Σύριζα.

Γιατί να μη ξηγηθεί έτσι ο Τσίπρας όταν τον πιάσανε στα πράσα και οι μαλάκες οι αντίπαλοι του αναρωτιώνται με αφέλεια νηπίου:

- Ήξερε ή δεν ήξερε ο Τσίπρας αυτά τα αλανιάρικα που προσπαθούσε να στήσει στο παρασκήνθο ο Παππάς;

Τι με κόβει εμένα, ωρέ, μαλάκες, αν... ήξερε ή όχι ο Τσίπρας; Έστω, να λάβω υπ' όψιν το απίθανο, ότι ο υπουργός επικρατείας πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού είχε ξεκινήσει- με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες που λαμογιάρηζαν με το δημόσιο-, ανομολόγητες και μυστικές επαφές, άγνωστες σ΄΄όλους τους υπουργούς, και στα μέλη του Σύριζα. Η ευθύνη είναι δεδομένη του Τσίπρα, ακόμα κι αν... δεν είχε πάρει χαμπάρι. Γιατί;

Επειδή - αν δεν είχε πάρει πρέφα τον Παππά- ο Τσίπρας αποδεικνυέται πρωθυπουργός της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Ένα νούμερο σκέτο είναι ο πρωθυπουργός όταν ο πιο έμπιστος και ο εξ απορρήτων συνεργάτης του για τις προσωπικές του σκοπιμότητες χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ