ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

 

Ο υπουργός Πέτσας είναι ο αρμόδιος, δηλαδή ο υπευθυνος του σκανδάλου να μοιράσει όπως γουστάρει τα 20 εκατομμύρια για να πειστεί ο κόσμοας να μείνει σπίτι τις ημέρες της καραντίνας. Η παραίτηση του υπουργού Πέτσα που δεν έγινε, ήταν το λιγότερο. Έπρεπε να παρέμβει κάποιος δικαστής. Να το πω κατ' ευθείαν. Κράτος σημαίνει αν λειτουργεί η δικαιοσύνη. Δεν έχεις δικαιοσύνη, δηλαδή δικαστές που να υπολογίζουν μόνο το καθήκον τους, τότε είααι κράτος μαϊμού.

Το πακέτο της εικοσαρούς αποφασίστηκε για να προστατευτεί η δνμόσια υγεία. Ο υπουργός Πέτσας, εν γνώσει ή όχι του πρωθυπουργού το χρησιμοποίησε για προσωπικές ή κομματικές δημόσιες σχέσεις.Το σκάνδαλο. Επειδή δεν μοιράστηκε το δημόσιο χρήμα με κριτήρια. Γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι τι λέει ο καθένας εκδότης που κονόμησε κι εκείνος που έμεινε στην απ' έξω. Περίμενα τον εισαγγελέα που δεν... ήλθε.

Να τον πιάσει απ' το αυτί τον υπουργό Πέτσα και να του ξηγηθεί... πολιτικά. Δηλαδή; Να πληρώσει από την τσέπη του ο Πέτσας αυτά τα ΜΜΕ που κακώς τα αγνόησε. Δεν έχει τόσα χρήματα ο Πέτσας; Να του πάρει ο δικαστής ό,τι έχει και δεν έχει.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ... ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟΥ!!!