ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 5%

 

Έβαλε μπροστά ο Τσίπρας να φτιάξει το.... αντιδεξιό μέτωπο. Έτσι είπε ο ίδιος. Μην κάθεται αργόσχολος. Πληρώνεται από το δημόσιο και για να δικαολογεί όσα κονομάει ως βουλευτής, αλλά και για να δίνει απασχόληση στα στελέχη του Σύριζα, το βρήκε. Το τι θα κάνει. Το αντιδεξιό μέτωπο. Αυτός είναι ο στόχος του κόμματος.

Και πως θα πετύχει αυτόν τον αντιλαίκό στόχο ο Τσίπρας; Αντιλαϊκός, βέβαια, διότι μόλις πριν ένα χρόνο ο λαός, που λένε οι αριστεροί, ψήφισε δεξιά. Και οι δημοσκοπήσεις είναι φόρα παρτίδα με τον δεξιό Μητσοτάκη. Ο στόχος, είπε ο Τσίπρας, θα επιτευχθεί με τη... συσπείρωση των κεντροαριστερών πολιτών, Φασισμός. λοιπόν.

Και ρατσισμός. Και διχασμός. Έτσι είναι. Όταν χαρακτηρίζεις τους πολίτες με ταμπέλες, ''δημοκρατικοί''. αριστεροί'', ''προοδευτικοί'', κεντροαριστεροί'', ''δεξιοί'' και σία.

'Εστω ότι τα καταφέρνει ο Τσίπρας - και άξιος ο μισθός του- και φτιάχνει, τελικά, το αντιδεξιό μέτωπο. Έστω ότι και ξαναγίνεται κυβέρνηση. Τι λέτε πως θα κάνει; Θα ακολουθήσει πάλιν δεξιά πολιτική. Πάλιν, διότι μόνο αριστερά δεν ήταν ο σύριζας τεσσεράμισυ χρονάκια.

Μ' αυτά τα σάπια προσπαθεί να τη βγάλει στην αντιπολίτευση ο Τσίπρας. Ο αριστερός που δεν μπορεί να κερδίσει τους αριστερούς και θέλει να τον ακολουθήσουν οι... κεντροαριστεροί, για να γίνει καλύτερος δεξιός πρωθυπουργός από τον δεξιό Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ...