ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΝΟΧΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 
Το άισχος. Των αισχών το αίσχος. Και ουδείς πολιτικός και ουδένα κόμμα έχει παρέμβει για να σταματήσει αυτή η φάμπριγκα. Άγνωστα πρόσωπα να τηλεφωνούν στο φορητό τηλέφωνο του καθένα για να κάνουν μια προσφορά της επιχείρησης στην οποία εργάζονται. Πρόκειται για καραμπινάτη επίθεση κουκουλοφόρου στην οικία σου.

- Λέγομαι Αγνωστοπούλου...

Γιατί να μ' ενδιαφέρει το όνομα της; Δεν μ' ενδιαφέρει και τι πουλάει, και ποιον εκπροσωπεί. Με την κοπέλλα δεν έχω τίποτα προσωπικό, άλλωστε πως θα μπορούσα να είχα, όταν δεν την έχω δει ούτε στη φάτσα. Θίγω το φαινόμενο της έλλειψης προστασίας μου.

- Καλημέρα σας, λέγομαι Ενοχλίδου και σας παίρνω από την εταιρεία τάδε...

Το σκάνδαλο είναι ότι η ίδια η εταιρεία, με μια κυρία ή έναν κύριο σου τηλεφωνούν και πέντε και οκτώ φορές. Αφού έχεις δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για την προσφορά.

Τηλεφωνούν από μεγάλες και επώνυμες εταιρείες. Που διαφημίζονται σε ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε κυριακάτικες εφημερίδες. Άρα; Όποιος καταναλωτής π.χ. ηλεκτρικού ρεύματος επιθυμεί να συμβληθεί με την συγκεκριμένη εταιρεία, ας επικοινωνήσει μαζί της. Αυτή η αμερικανιά να εισβάλουν τηλεφωνικά στην καθημερινότητα σου είναι δημοκρατικός βαρβαρισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΟΥΞΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ