Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

 
Να το ξαναπούμε. Δεν θεωρείται επανάληψη, τούτες τις μέρες με τον Ερνογάν σε ιερογαμικό μένος με το μεγαλείο της Τουρκίας. Πριν επιχειρήσει ο εχθρός να κτυπήσει δικό μας πολεμικό πλοίο, πέντε τούρκικα θα έχουν έχουν ξεκινήσει την πένθιμη καταβύθιση τους στην πιο ιστορική θάλασσα από καταβολής ανθρωπότητος. Στο ευλογημένο από τους θεούς πέλαγος, το Αιγαίο.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Die Welt ο σουλτάνος διάταξε τους στρατηγούς να βυθίσουν ελληνική φρεγάτα. Τι να του πουν οι Τούρκοι του επιτελείου; ''Δεν είσαι με τα καλά σου. Πουλάς τρέλα και σ' εμας;''. 
 
Έτσι είναι. Άλλο κάνω παιχνίδι με το στόμα, άλλο μπλέκω τη χώρα σε πόλεμο. Σα να θέλει ο Ερντογάν να μπουκάρει μέσα στον απαγορευμένο χώρο των άγριων ζώων του τσίρκου, για να κάνω μαθήματα θηριοδαμαστή άνευ διδασκάλου.   
 
Δωρεάν δίνω την πληροφορία στον Ερντογάν: Τα τούρκικα παπόρια είναι lockαρισμένα από τον ελληνικό στόλο. Κιχ να κάνουν επιτόπου θα πάθουν... μπλούμ. Δεν λέω, μας κοστίζει ο Τούρκος. Η πολεμική ετοιμότητα καταπίνει κάθε μέρα, κάθε ώρα ένα μάτσο τάληρα. Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να προχωρήσουμε σε ''οικονομικές συμμαχίες'', με κράτη που θα δικαιούνται το κάτι τι στο Αιγαίο.
Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;