ΚΑΙ ΖΑΝΕΤ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

 
Σωστά το είπε και το δημοσίευσε η κυρία Ζανέτ. Η αδελφή του Άλέξη Τσίπρα. Από που προέρχεται το Ζανέτ, είναι αδιάφορο, μην το ψάξουμε. Να μείνουμε στην ουσία. Λέει, λοιπόν, η αδελφή, και δεν μιλάει ως αδελφή, αλλά ως στέλεχος του κόμματος, ''Να ξεκουμπιστεί από τον Σύριζα, όποιος διαφωνεί... ''
Όποιος διαφωνεί με τον αρχηγό. Με τον ιδιοκτήτη του κόμματος. Τον μεγαλομέτοχο της Α.Ε. Σύριζα. Δεν θα φύγει ο Τσίπρας από το κόμμα επειδή διαφωνεί με τον Τσακαλώτο ή όποιον άλλον σύντροφο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το κόμμα είναι Ι.Χ., το κουμάντο το κάνει ένας.
Ο φουκαράς ο Τσίπρας έχει δεχθεί κριτική περισσότερο για τα κολλήτάρια του, παρά για το συγγενολόι. Για τον μυθικό Νίκο Καρανίκα, ο οποίος πρωτόγινε γνωστός για τον απεριόριστο θαυμασμό του στην Ελένη Μενεγάκη. Άλλοι συνομήλικοι σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού ήταν ένθερμοι θαυμαστές της Ναταλίας Γερμανού, άλλος της Φαίης Σκορδά, και διορίστηκαν με αμφισβητούμενα κριτήρια αξιοκρατικά. Για τον συνειδητοποιημένο αριστερό Καρανίκα η Μενεγάκη εξέφραζε την κουλτούρα του προλεταριάτου στην αταξική κοινωνία. 
Ο Τσίπρας, λοιπόν, από την οικογένεια δεν έχει τακτοποιήσει κανέναν όταν έγινε πρωθυπουργός, εκτός από τον ξάδελφό του Γιώργο. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει έναν αδελφό, τον Δημήτρη Τσίπρα, και μία αδελφή, την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη του Ζανέτ Τσίπρα, αρχιτέκτονα μηχανικό, σπουδαγμένη στην Ιταλία (Στη φώτο, με την νύφη της, την σύζυγο του Αλέξη). Σκανδαλοθηρικά κρίθηκαν τα δημοσιεύματα τα σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση δανείων της Ζανέτ και του Δημήτρη Τσίπρα, αδελφών του Αλέξη. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ