ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΛΟΓΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Η ήττα της Γερμανίας από τους νοτιοκορεάτες (φώτο) ήταν μια ακόμα έκπληξη, η πιο κραυγαλέα στο μουντιάλ της Ρωσίας. Ο αποκλεισμός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας 2014, μάλιστα από τη φάση των ομίλων, έριξε στον κουβά τους τζογαδόρους. Παγκοσμίως. Αμέτρητα δις χάθηκαν, οι μπουκ, οι στοιχηματικές εταιρείες ακόμα μετράνε τα υπερκέρδη τους. Η… απρόβλεπτη χοντρή μπάζα.

Η Γερμανία είναι η Γερμανία. Αυτό είναι κουμαρτζήδικο... δεδομένο που δικαιολογημένα ξελογιάζει τους παίκτες του στοιχήματος. Η Γερμανία ΔΕΝ χάνει. Η Γερμανία είναι φαβορί να το ξανασηκώσει. Η Γερμανία έχει αποδείξει ότι και στην πιο μεγάλη αναποδιά, κάνει την ανατροπή.

Έτσι, λοιπόν, και πριν τον αγώνα με την Νότια Κορέα, και κατά τη διάρκεια του (!), τα στοιχήματα έπεφταν καταρρακτωδώς. Υπέρ της Γερμανίας, βέβαια. Διότι η Γερμανία είναι η Γερμανία και κάποια στιγμή, δεν γίνεται διαφορετικά, το 0 – 0 θα γίνει 1 – 0 υπέρ της. Η Γερμανία είναι η.. Γερμανία, άλλωστε.

Μετά, μάλιστα, το 2 – 1 σε βάρος της Σουηδίας, η οποία είχε προηγηθεί και τελικά έχασε στο 95 λεπτό, ο θρύλος της Γερμανίας τράβηξε σχεδόν στα τυφλά τα πακέτα της αιωνιότητος στο στοίχημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ