ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ... ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η ΝΔ θα κερδίσει τον Σύριζα στις ευρωεκλογές. Μιλάνε οι στοιχηματικές εταιρείες, όχι τα μαϊμού, τα αναξιόπιστα γκάλοπ. Και στις τοπικές εκλογές, δημοτικές και περιφερειακές, θα φάνε ξύλο οι υποψήφιοι του κυβερνώντος κόμματος. Το κακό είναι άλλο. Όχι ότι θα κερδίσει ο Μητσοτάκης, όχι ότι θα χάσει ο Τσίπρας. Δεν δίνει λεφτά το στοίχημα. Αυτό είναι.

Ποιος να ποντάρει σε νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, όταν οι στοιχηματικές εταιρείες της δίνουν απόδοση από 1,03 έως 1,05. Δεν αξίζει να παίξεις. Ο σύριζας κατάργησε τον τζόγο στην πολιτική. Τόσο σίγουρη είναι η ήττα του. Στη νίκη Σύριζα στις ευρωεκλογές η απόδοση είναι από 9 έως 10. Ούτε δραχμή δεν ρισκάρεις.

Άντε να ψάξεις κανένα στοίχημα στο 7,00 που δίνουν under και over για το ποσοστό του ΚΚΕ. Ούτε είναι ελκυστικός ο Ηλίας Κασιδιάρης (φώτο), που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μπουκ θα πάρει τη δεύτερη θέση στις εκλογές για το δήμο της Αθήνας. Πρώτος ο Μπακογιάννης με 1,08 - 1,10 και μετά Κασιδιάρης 8.00 και 15.00, ενώ πολύ πίσω, εξαφανισμένος είναι ο Ηλιόπουλος του Σύριζα, και ακόμα πιο βαθειά στο σκοτάδι ο Γερουλάνος.

Τι να παίξεις με 1,08 στον Μπακογιάννη, με 1,07 στον Τζιτζικώστα, με 1,15 - 1,16 στον Πατούλη έναντι 8,50- 9,00 της Δούρου.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ, ΤΟΝ ΜΑΔΗΣΕ!