ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ... ΒΟΥΝΤΟΥ

 

Πρώτο ματς του ομίλου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Τότεναμ μέχρι το 30 κάνει το 0-2 στο Καραίσκάκη. Χθες στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0 της Τότεναμ μέχρι το 20.

Το 0-2 στο Καραίσκάκη γίνεται 1-2 στο 44 από τον Ολυμπιακό. Χθες η Τότεναμ μείωσε στο 45, πριν πάνε στα αποδυτήρια οι παίκτες. Ισοφάρισε 2-2 στο Καραίσκάκη ο Ολυμπιακός στο 54. Η Τότεναμ έκανε χθες το 2-2 στο 50.

Ποιος θα πρόβλεπε ότι στα δυο ματς το 0-2 θα γινόταν 2-2, μάλιστα τα τέσσερα τέρματα χρονικά θα ήταν τόσο ''κοντινα''. Δεν πρόκειται απλά για την αποθέωση του απρόβλεπτου. Τα ζάρια έχουν έξι νούμερα και δίνουν 21 ζαριές. Η τράπουλα έχει 52 χαρτιά, η ρουλέτα 37 νούμερα. Στο ποδόσφαιρο πιθανόν να κάτσει αποτέλεσμα που δεν υπάρχει στα ζάρια, στον ιππόδρομο, στο καζίνο, σε κάθε στοίχημα.

Κανένας στον πλανήτη, καμιά δύναμη δεν είναι σε θέση να... υπολογίσει ότι ο Ολυμπιακός θα χλανει στην έδρα του 2-0 και θα ισοφαρίσει. Και το ίδιο... σενάριο θα επαναληφθεί στο παιχνίδι ρεβάνς των δυο αντιπάλων. Θα προηγηθεί ο φιλοξενούμενος 2-0 και θα ισοφαριστεί 2-2. Και τα τέσσερα γκολ θα πέσουν στο ίδιο περίπου σημείο της ροής του αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΤΟ 2-4