ΦΙΓΚΕΡΟΑ, ΟΧΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ

 

Ακόμα δεν ήρθε και θέλει να... μείνει. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Αυτά ποτελούν ειδήση μόνον στην Ελλάδα. Ήρθε ο κύριος. Γιατί ήρθε; Για να μείνει, βέβαια. Για να παίξει. Δεν ήρθε, δεν έκανε μεταγραφή για να μας πει καπάκι Θέλω να... μείνω. Αυτό θα στο πει, αν στο πει, άμα παραμείνει στην ομάδα, στην Ελλάδα για κάμποσο καιρό.
“Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό...” δήλωσε ο Φιγκερόα. Έχω αμφιβολίες αν πράγματι το παλληκάρι έκανε αυτή την κουφή δήλωση. Το πιθανότερο είναι να κατασκευάσθηκε “είδηση” από το ρεπορτάζ. Άμα δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, θα αμολύσουμε τη μαλακία. Άσε ότι δεν είναι είδηση αυτή. Δεν είναι γεγονός, δηλαδή. Τη σαλιάρα βάλανε στον Αργεντινό, ότι δήθεν είπε θέλω να μείνω. Σε κοροϊδα απευθυνόμαστε, άλλωστε, σου λένε. Σε οπαδούς που ψοφάνε να πάρουν τη δόση τους. Ότι η ομάδα τους είναι ομαδάρα. Ότι οι ίδιοι δεν είναι μαλάκες που υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα. Το είπε και ο Φιγκερόα, ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Μέχρι χθες δεν τον ξέρανε τον παίκτη, ούτε αυτός τους ήξερε. Σήμερα, που του δώσανε φανέλλα, το είπε. Ότι θέλει να μείνει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η δική μας ομάδα είναι ομαδάρα. Έτσι είναι. Αν δεν ήταν, θα ήθελε να... μείνει ο παίκτης; Ούτε που θα ερχόταν.
Φοβερό. Να σου γράφουν 100 και 200 λέξεις, για μια μαλακία. Για ένα ανύπαρκτο πράμα. Ότι ο Φιγκερόα θέλει να... μείνει. Και ο άλλος, να κάθεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του να διαβάζει το τίποτα.