ΓΥΡΙΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

 

Βγήκε στη γύρα ο Αλαφούζος. Για να μαζέψει φράγκα. Για τι άλλο; Με το ζητιανόξυλο απλωμένο, ό,τι έχετε ευχαρίστηση, για τον Παναθηναϊκό. Δεν αμολύθηκε, όμως, στη βάση, στη λαϊκιά βάση, στον αγνό κόσμο της τριφυλλάρας, αλλά στους σεσημασμένους φραγκάτους της πάλαι ποτέ, όχι της νυν και αεί πολυμετοχικότητας. Τι σημαίνει αυτό; ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα θυμίζει ο Αλαφούζος. Μία έτσι τα λέει, μία αλλοιώς. Μήπως κάνω λάθος; Δεν νομίζω.
Αφού απέτυχε πανηγυρικά η πολυμετοχικότητα, αφού μετά τον Βαρδινογιάννη έκανε στην πάντα και ο Πατέρας, και αφού απέφυγαν να αναλάβουν οι Γιαννακόπουλος, Βγενόπουλος, μας προέκυψε Αλαφούζος με σχέδια και προγράμματα που στηρίζονται στον ανώνυμο κόσμο του Παναθηναϊκού. Δηλαδή; Η ομάδα έχει πρόβλημα οικονομικό, κινδυνεύει με χρεοκοπία, αν δεν έχει χρεοκοπήσει, και αναλαμβάνει να την σώσει ο Αλαφούζος, όχι με τη δική του τσέπη, αλλά με την οικονομική συνδρομή των οπαδών, των χιλιάδων οπαδών.
Έκανε έρευνες πριν αναλάβει ο Αλαφούζος, όπως ο ίδιος είπε. Κι αν δεν ήταν σίγουρος ότι το πλάνο θα βγει με τη λαϊκιά συμμετοχικότητα, δεν θα αναλάμβανε το ρόλο του μεσσία. Και, τελικά, του κάθησε το έργο; Αγωνιστικά η ομάδα δεν διαφέρει από τον Πλατανιά από τη μία και από την άλλη ο Αλαφούζος ζητάει την οικονομική στήριξη Βγενόπουλου, Τζίγγερ, Πατέρα, Γιαννακόπουλου. Περίεργο. Να θέλει να διοικήσει όχι με τα λεφτά του λαού, αλλά με τα πακέτα άλλων επιχειρηματιών.