Ενοχληση Βαρδινογιαννη για Κωνσταντινου

 

Μπαρούτι είναι το βαρδινογιαννέικο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Κάπου δήλωσε ο Μπίλυ ότι Είμαι πολύ ενοχλημένος που με λένε “Βαρδινογιαννικό”. Κάπως έτσι το είπε. Δεν του κάθεται καλά δηλαδή, να τον θεωρούν στημένο, ελεγχόμενο από τον Βαρδινογιάννη και στη Μότορ-όιλ την πήραν στραβά, πολύ στραβά τούτη τη δημόδια τοποθέτηση του Κωνσταντίνου.
Αν το δει κανείς από την πλευρά του Βαρδινογιάννη μπορεί να συμφωνήσεις μαζύ του. Υπό ποιαν έννοιαν; Για σιγά, Βασιλάκη, ο Βαρδινογιάννης είμαι, 30 χρόνια βοηθάμε τον Παναθηναϊκό, δεν είμαστε υπόδικοι, ούτε υπόλογοι σε κανένα, άρα μας μειώνει όταν κάποιος αφήνει αιχμές για τη στάση μας σήμερα. Πρώτον, δεν είναι ντροπή να είναι κάποιος με τον Βαρδινογιάννη και, δεύτερον, για εμάς ο Παναθηναϊκός έχει τελειώσει, άρα δεν θέλουμε κανέναν σαν όργανο μας, φανερό και απόκρυφο, στην ομάδα.
Υπάρχει και η πλευρά Κωνσταντίνου, ο οποίος μπορεί να ισχυρισθεί ότι ούτε μου πέρασε από το μυαλό να μειώσω το βαρδινογιαννέικο, αλλά ό,τι είπα, το είπα για να δείξω την ανεξαρτησία μου, ότι δεν μπλέκω, δεν θέλω να μπλέξω σε κάθε είδους τυχόν παρασκηνιακά παρατράγουδα.
Εμείς τώρα αναπτύσσουμε θεωρίες, σα να κάνουμε διάλεξη σε φουαγιέ πανεπιστημιακό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το βαρδινογιαννέικο έχει προηγούμενα με τον Κωνσταντίνου, εδώ και χρόνια, ακόμα και πριν το θάνατο του Θόδωρου. Και είναι γνωστό ότι ο Βασίλης δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με το πετρέλαιο, με την αβάντα της αγίας οικογένειας.
Μιλάμε για κάτι ψιλό, θα μπορούσες να πεις, σχεδόν ανύπαρκτο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, όσο κι αν έχει τη σημασία του στο βάθος κήπος. Άλλο είναι το χοντρό, το βαρύ πυροβολικό που έχει στρέψει την τεράστια κάννη του στα θεμέλια της ΠΑΕ. Εδώ είμαστε να σκαλίσουμε το θέμα.