Ζορι με Λεωφορο ο Παναθηναικος

 

Μην αγνοούμε την κουβέντα του Παναγόπουλου, στον Φορέα: ”Ξεχάστε την Ευρώπη για τρία χρόνια”. Ο Παναγόπουλος, φίλος και σύντροφος του Γόντικα από την ΕΡΤ, ασφαλώς και εννοούσε ότι το πρόβλημα αδυναμίας να παίξει στην Ευρώπη η ομάδα δεν είναι απαραίτητα αγωνιστικό. Μπορεί και να του ξέφυγε αυτή η σημαδιακή ατάκα.
Σημασία έχει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι... κεφαλαιώδους σημασίας, δηλαδή ένα στοιχείο το οποίο θα το λάβει, θέλει να το λάβει υπ'όψιν η ΟΥΕΦΑ. Πότε, όμως, θα γίνει ΑΜΚ; Δεν σηκώνει να... διαβεβαιώσει την ΕΠΟ ο Παναγόπουλος ότι... ΘΑ γίνει προσεχώς, ότι έχει... προγραμματιστεί η ΑΜΚ. Θα του πει ο Σαρρής “Μα, δεν έχετε μία, εδώ φύγατε από την Τρίπολη και αφήσατε απλήρωτο ένα ποσό 750 ευρώ”.
Πάλι τα ίδια, αλά Πιλάβιος, να εκτεθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ; “Στον Παναθηναϊκό είναι μαζεμένοι λεφτάδες και ακόμα ένας καναλάρχης, το νέο αφεντικό...”.
Και άντε ότι γίνεται, μετά από τόσες περιπέτειες και αναβολές η περιβόητη ΑΜΚ. Δεν φθάνει μόνον αυτή! Είναι και το “γηπεδικό”. Βασικό κι αυτό. Γι'αυτό έχουν ξεκινήσει τα έργα στη Λεωφόρο εδώ και 4 μήνες, για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο σπίτι του. Όχι γιατί έχει ανοικτούς λογαριασμούς και είναι εκτεθειμένος στο ΟΑΚΑ...
Για να πάρει την αδειοδότηση μία ΠΑΕ πρέπει να έχει δικό της γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει. Κι αν δεν έχει μία ομάδα δικό της γήπεδο, θα πρέπει να νοικιάζει κάποιο, να παρουσιάσει δηλαδή, το ενοικιαστήριο. Ο Παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ με το... στόμα; Και με τη Λεωφόρο ποιο είναι το ζόρι και ο ερασιτέχνης δεν δίνει το χαρτί στην ΠΑΕ; Όλο... άκαρπο καταλήγει το ραντεβού ανάμεσα σε ΠΑΕ και Μακρόπουλο, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη. Τι θέλει ο Αχιλλέας; Λεφτά, του χρωστάει η ΠΑΕ. Θα το δούμε κι αυτό στην πορεία. Προέχει, όπως ζήτησε ο Αλαφούζος, η νίκη με τον ΟΦΗ.