ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ

 

Αυτό είναι. Παρακολουθείς παγκόσμιο ποδόσφαιρο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης και είσαι ο πρώτος. Νοιώθεις παγκόσμιος και εσύ. Παγκόσμιος θεατής. Για πάρτη σου έγινε το σώου. Το ποδοσφαιρικό σώου. Για να το απολαύσεις. Το τελευταίο είναι ποιά ομάδα προκρίθηκε. Θεατής είσαι, όχι μαλάκας οπαδός. Θα αφήσεις στην άκρη το σώου και θα ευχαριστηθείς, θα στεναχωρηθείς για το ποια απο τις δύο ομάδες κέρδισε, έχασε; Οχι βέβαια.

Είδες ματς. Οχι μόνο γκολ. Οχι μόνο φάσεις για γκολ. Είδες θρίλερ. Βίωσες μια αξιομνημόνευτη ποδοσφαιρική στιγμή. Μια ανατροπή. Η Ρεάλ να κυνηγάει το γκολ για να προκριθεί και να κάνει το αυτογκόλ. Και να κερδίζει εκτός έδρας τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ.

Σιγά που θα κάτσω να καταγράψω το πώς κύλησε ανά λεπτό, ανά πεντάλεπτο το παιχνίδι. Θα βγω απο την ουσία. Εισέπραξα μια ανμέτρηση. Μια σύγκρουση δύο μεγάλων και διαφορετικών ομάδων. Σαν παγκόσμιες και ιλουστρασιόν ποδοσφαιρικές δυνάμεις πρόσφεραν μιάμισυ ώρα ποδόσφαιρο το οποίο αιχμαλώτισε την προσοχή μου. Τους άξιζε ο χρόνος που τους διάθεσα. Και τους ευχαριστώ.

Η κουφάλα ο Μουρίνιο. Ο κοντοπούτανος. Μετά τη νίκη εκτός έδρας επί της Μπαρτσελώνα κέρδισε και εκτός Ισπανίας τη Μάντσεστερ. Ξαναβρέθηκε στο καλύτερο φεγγάρι της υπάρξεως του. Σελήνη είναι αυτή, όμως, έχει τα ρούχα της. Μήπως δεν πάρει το τσάμπιονς ληγκ, τελικά;

Ολα γίνονται. Λίγο είναι αυτό που έγινε, να χάνει με δικό του “γκολ” και να φθάνει στο 2-1 μετά το 1-1 της Μαδρίτης; Ωραία. Θα έχουμε συνέχεια στο έργο, Εδώ θα είμαστε.

Δείτε τα γκολ με ισπανική περιγραφή...