ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

 

Παρεξηγήθηκε γιατί τον είπα τσογλαναρά τον κύριο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο θαυμαστής του παρεξηγήθηκε. Τιμητική διάκριση του απέδωσε ο αποδυτηριάκιας του παικταρά της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν τον είπα του κολεγίου, ούτε του κατηχητικού. Αρχιτσογλαναρά τον είπα. Κι αν ήμουν προπονητής της Ρεάλ, πρόεδρος της Ρεάλ, θα ήμουν ο διπλωματούχος μαλάκας να ήθελα διαφορετικό τον Ρονάλντο.

Τι λέμε; Οσο δεν μπορούσα να συνεννοηθώ μαζύ του, όσο προβληματικός είναι στη συμπεριφορά του ο Ρονάλντο, ο κάθε αρχιπαικταράς, τόσο το καλύτερο για εμένα. Για εμένα που ξέρω τι σημαίνει να είσαι ταλεντάρα και ότι είναι σπάνιο το μεγάλο ταλέντο, στη μπάλα, στην τέχνη, στην επιστήμη, να μην κουβαλάει την τρέλα του.

Θέλω να βλέπω μπάλλα που να με ξεσηκώνει από η θέση μου. Να με κάνει να πετάγομαι, να με αιχμαλωτίζει, να με συγκινεί. Ε, αυτό το ποδόσφαιρο δεν θα μου το δώσει ο τσουρουκάς. Ο τσαρουχάς. Ο εργάτης, ο σοβαρός, ο πειθαρχημένος, αυτός που είναι χρήσιμος για να υπηρετεί φιλιπινέζικα τον αρτίστα, που συνήθως είναι κωλοπαιδαράς. Κι εγώ ο πρόεδρος, ο προπονητής, αν δεν είμαι κομπλέξα, θα κάνω το κορόιδο. Ακριβώς. Θα τον πάω πάσο τον χαρισματικό παικταρά.

Ναι, ο Ρονάλντο είναι κακομαθημένος. Αλαζονικός. Μου είναι αδιάφορο. Αν τον θέλω στρατιωτάκι, τότε να πάω στο σούπερμαρκετ να βρω έναν άλλο.