Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ “ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εχουν φαγωθεί μια βδομάδα οι εφημερίδες ποιος είναι ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ή, ο Κώστας Ελευθεράκης; Άλλοι τον λένε έφορο ομάδος, άλλοι σύνδεσμο με τη διοίκηση. Και ο Αλαφού ψάχνεται σε ποιον να αναθέσει την υπευθυνότητα των μεταγγραφών. Ποιος θα είναι αυτός που θα υποδείξει αλλά και θα διαχειριστεί το νταραβέρι στις μεταγραφές.

Υπάρχει βέβαια κάποιος κύριος Βαρέλα, ο οποίος όμως ίσως κάπου ανήκει, από κάπου επηρεάζεται. Έτσι το αφεντικό , ο Αλαφού, θέλει έναν ουδέτερο, έναν κυριλάτο, έναν ακέραιο, τέλος πάντων κάποιον υπεράνω φατριών, παρεών και τα λοιπά.

Σου λέω ότι μια εβδομάδα οι εφημερίδες τα δίνουν όλα για Ελευθεράκη και Κωνσταντίνου, το μέγα δίπολο στον Παναθηναϊκό του σήμερα, στον εκτός πρωταθλητισμού και ίσως εκτός πλαίη-οφ.

Ο Σισαί τι δουλειά έχει στην Αθήνα; Και επικεφαλής σε “ομάδα εργασίας” σε ξενοδοχείο των βορείων προαστείων; Α, να το πούμε. Ο αφρο, όχι μαύρος Τζιμπρίλ έχει κονέ με Τανζανία, Καμερούν, Νιγηρία, Κάπο Βέρδε, Ακτή, Τυνησία, Αλγερία, γενικώς άφρο, Αφρική. Πρωί Παρασκευή, κατά τις δέκα η “ομάδα Σισαί” κατέβηκε για μπρέκφαστ, όλη η ομάδα, δύο άλλοι άφρο, όχι νέγροι, και μια κυρία 180 κιλών, ίδια η ηθοποιός Καστάνη, γαλλόφωνη. Και μέχρι τις δωδεκάμιση πλακωθήκανε στα τηλέφωνα.

Οι διάλογοι γινόντουσαν από πολυτελή κινητά, του Σισαί εργαλείο με λευκή πλατίνα, της Καστάνη κατάμαυρο... Από τις “κεντρικές” εκφράσεις έβγαινε το συμπέρασμα. Πρέπει να τους λέγανε, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν λεφτά, διότι οι δικοί σου τους καθησύχασαν “Ναι, έτσι είναι, αλλά για την ομάδα βρίσκονται λεφτά...”.

Όταν τελειώσανε οι συνομιλίες οι τηλεφωνικές, Σισαί, Καστάνη και οι δύο άλλοι μπλακ, άφρο τους λέμε, καβάλησαν ένα όμοιο με το χρώμα τους πελώριο τσερόκι και κατέβηκαν τη Δηλιγιάννη. Άντε, το πήρε το ποτάμι, μη μείνουμε στο αφηρημένο, στο ξενοδοχείο βορείων προαστείων, ήταν το Πεντελικόν. Προς τα που πήγαιναν; Προς τα δεξιά αν τραβούσαν ο δρόμος βγάζει στον Κομπότη του Λεβαδειακού. Προς τα αριστερά είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Που να πήγαν;

Ο Σισαί; Ο άνθρωπος του Πατέρα. Υπάρχουν σταγονίδια του πρώην προέδρου στον Παναθηναϊκό; Κι ένα από αυτά, του...εξωτερικού σταγονίδιο είναι ο Σισαί; Θα δείξει.