ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μελισσανίδης και Σαββίδης συναντήθηκαν και τα είπαν. Ε, αφού συναντήθηκαν τα είπαν. Τι είπαν, όμως; Να το κάνουμε κουίζ. Να δούμε ποιος θα πέσει μέσα. Κι αν έχουμε κάνει ρεπορτάζ; Εξαρτάται. Πραγματικό ρεπορτάζ, παραμυθένιο ή, τέλος κατασκευασμένο;

Δεν βγήκε τίποτα από την συνάντηση των δύο Πόντιων αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, αν διάβασες ό,τι γράφτηκε σχετικά. Τι να βγει;

Του είπε κάποιος του Σαββίδη πριν βρεθεί με τον Μελισσανίδη: “Πρόεδρε, αυτός δεν είναι σαν κι εσένα. Αυτός αν ήταν στη θέση σου, θα ξηγιότανε αλλοιώς... Σαν πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν φόβος και τρόμος...”.

Δηλαδή, τι, ρωτάει ο Ιβάν ο Τρομερός. Τι θα έκανε αν ήταν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Μελισσανίδης; Και του λέει ο δικός του : “Το πρώτο που θα έκανε να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ στον οποίον θα έλεγε: “Από σήμερα η διαιτησία θα παίζει 50-50. κατάλαβες, λαμόγιο;”. Όπως αντιλαμβάνεστε, κύριε πρόεδρε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όποιος κι αν είναι αυτός, θα αιφνιδιαζόταν, όσο κι αν γνώριζε ποιος είναι ο Μελισσανίδης.

“Με απειλείτε κύριε Μελισσανίδη;” θα απαντούσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Όχι, δεν μιλάμε για κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Λέμε πως θα μπορούσε, στο παρελθόν όμως, να ενεργήσει σαν πρόεδρος της ΑΕΚ ο τίγρης. “Ναι, σε απειλώ! Αν σφυρίξουν τα κοράκια σου και μισό ανάποδο φάουλ, φύγε μόνος σου. Πάρε το πρώτο αεροπλάνο που θα σηκωθεί πριν σε προλάβω στο αεροδρόμιο...”.

Άκουγε τον δικό του ο Ιβάν, αμίλητος, σκεπτικός. Τι έγινε, τελικά, στη συνάντηση του με τον Μελισσανίδη; Μίλησαν, λέει για ποδόσφαιρο. Σίγουρα; Για τον ποντιακό ελληνισμό. Πιθανόν. Για μπίζνες. Πιθανότατα. Μήπως ο Ιβάν τον ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ΑΕΚ; Δεν αποκλείεται.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μελισσανίδης που δεν έχει χάσει την τιγροσύνη του αν ξαναμπλέξει με το ποδόσφαιρο, κι αυτό θα γινόταν μόνον μέσω της ΑΕΚ, δεν θα ήταν αυτός που γνώρισε η πιάτσα. Θα ήταν ενεργός, όμως αποστασιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Δίδυμο θανάτου Ιβάν και Μελισσαν

Γιατί ο Μελισσανίδης δεν πήγε στον ΠΑΟΚ