Η “ΜΑΜΑ ΜΠΑΛΛΑ” ΘΑ' ΘΕΛΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ποιος ασχολείται με την κλήρωση που έγινε στη Νυόν. Μόνον αυτοί που δεν έχουν να σου πουν κάτι το ουσιαστικό θα το ρίξουν στις παπαρδέλες και στα προγνωστικά για τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε μπάλλα, όποιοι κι αν είναι οι αντίπαλοι. Και είπαμε. Έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις διότι οι τέσσερις ομαδάρες προέρχονται από το αδελφάτο της μπάλλας.

Πρόσεξε ποια είναι η διαφορά του ποδοσφαίρου με τα άλλα μονοπώλια. Όταν έπαιζαν μπάλλα οι “επτά αδελφές”, οι επτά πολυεθνικές στο πετρέλαιο, είχαν πιάσει τα πόστα όπου γης. Αυτές οι Επτά Αδελφές, πέραν από τα μεταξύ τους συγκρουόμενα συμφέροντα, συναποφάσιζαν ποια χώρα θα παράγει πετρέλαιο και ποια ποσότητα.

Στο ποδόσφαιρο οι τέσσερις αδελφές εύχονται να γεννηθεί και μία πέμπτη αδελφή! Μιλάμε για την ΟΥΕΦΑ που εμπορεύεται  το προϊόν. Που διοργανώνει το τσάμπιονς λήγκ. Ευχής έργο θα ήταν αν η Γαλλία ή, η Ρωσία, σε πρώτη φάση θα έφτιαχναν παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας πρωτάθλημα. Όσες περισσότερες “Αδελφές” γεννήσει η Μαμά Μπάλλα, όσες περισσότερες Αδελφές έχει η Οικογένεια Ποδόσφαιρο, τόσο το καλύτερο.