ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν ξέρουμε τι θα βγάλει αυτή η καινούργια ιστορία με τους στημένους, λέει, πίνακες διαιτητών. Παρασκευή πρωϊ θα ξεκινήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ντουγρού για τον εισαγγελέα, τον ανακριτή, τον έτσι ψάχτη, για να καταθέσει τα δέοντα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Αυτή είναι η κουβέντα αν λάβουμε υπ'όψιν τις καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Δεν είναι και εύκολο. Ακόμα και να θέλει να δαγκώσει η δικαιοσύνη δεν θα μπορεί γι'αυτό και για εκείνο το λόγο, επειδή δεν θα υπάρχει ψωμί.

Το θέμα είναι οικονομικό. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Γενικώς και αορίστως αναφέρομαι στην ΕΠΟ. Πολλά τα λεφτά, μάγκες. Και το ζήτημα είναι παληό. Παλαιότατο. Θα σας πω τι έκανε ο μακαρίτης ο Δεδούσης μία ημέρα στην ΕΠΟ, την εποχή που ακόμα τα γραφεία της ήταν στην οδό Ακαδημίας, κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.

Για πολλά χρόνια ήταν ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ ο Δεδούσης, και μία φορά, που λέτε, άρχισε να ψάχνει μία μία όλες τις καρέκλες στο ΔΣ. Ήθελε να βρει το μέλι! Δεν μπορεί, σκεπτόταν ο Δεδούσης, για να θέλουν τόσο πολύ την καρέκλα του συμβούλου της ομοσπονδίας πρέπει από κάτω να υπάρχει μέλι.

Έτσι που λέτε. Δεν μπορούσε να δώσει μία λογική εξήγηση που κάποιοι ήταν για δεκαετίες στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Όταν ο άλλος βγάζει πιο δυνατό μεροκάματο από εκείνο στη δουλειά του, θα κάνει τα πάντα για την... καρέκλα.