Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Την έκανε ο Παναθηναϊκός. Για μπάσκετ ο λόγος, βέβαια. Τι να σου κάνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός; Δεν είναι σε θέση να σε κάνει υπερήφανο σα βάζελο, όπως το μπάσκετ.

Την έκανε ο Παναθηναϊκός, λοιπόν. Τι έκανε; Έλα! Να τα λέμε. Να μη ντρεπόμαστε. Το έστησε το ματς με την Μπαρτσελώνα. Ολοφάνερο. Και πολύ καλώς έπραξε.

Μόνον μία μεγάλη ομάδα τα κάνει αυτά. Να κάτσει να χάσει για να δείξει την αξία της, στο τελευταίο ματς. Να δείξει, δηλαδή, με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την κλάση του.

Χάνει από την Μπαρτσελώνα στην Αθήνα και την κερδίζει στην Ισπανία. Αυτό είναι το σενάριο. Υπάρχει καλύτερο απ'αυτό; Έτσι την έχει δει ο Διαμαντίδης. Αυτός έχασε το ματς, αυτός το πήγε στο 2-2, αυτός θα το πάρει στη Βαρκελώνη.

Οι αράδες που μόλις διαβάσατε είναι αφιερωμένες στους βάζελους, για να τους πω με το δικό μου τρόπο, ότι δεν πρέπει να στεναχωριούνται. Στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Υπάρχει και η αποτυχία. Και η κακή απόδοση της ομάδας όπως στην τέταρτη σύγκρουση με την Μπάρτσα.

Τα έγραψα όλα αυτά για να διασκεδάσω την πίκρα των φίλων του Παναθηναϊκού. Μην τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία, στις σκοτεινές δυνάμεις, στους εχθρούς της πατρίδος, της ομάδος. Να ξέρουμε να χάνουμε, ρε. Εσείς, δηλαδή, να μάθετε να χάνετε. Ο αποδυτηριάκιας είναι άχαστος.

Διαβάστε ακόμα:

Διαμαντίδης με το γονίδιο των εκλεκτών

Του Διαμαντίδη η μεγάλη στιγμή

Στου ΠΑΟ το μπάσκετ οι επενδύσεις έπιασαν τόπο