ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εξυπηρετεί τον Αλαφούζο το πανό που σήκωσαν στο γήπεδο κάποια παιδάκια, κάποιοι αξιοπρεπείς κύριοι, και ζητούσαν από τους Βγενόπουλο, Πατέρα να βάλουν λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; Για να το καταλάβω. Βεβαίως, ο Αλαφούζος δεν τους είπε σηκώστε το πανί. Δεν ήταν και καραβόπανο. Και επειδή ήταν μεγάλο, άλλοι το έκοψαν και το μπογιάτησαν στον Ωρωπό, άλλοι στο Πόρτο Ράφτη κι ένα συνεργείο στο Καπανδρίτι. Τη μοιράστηκαν τη δουλειά.

Ο Πατέρας, πάντως, όπως και ο Βγενόπουλος, λέει ο αποδυτηριάκιας, την ξέρουν τη δουλειά. Έχουν, δηλαδή, σηκώσει πανό. Έχουν, δηλαδή, πει στον άνθρωπο να σηκώσει πανό. Ο Αλαφούζος τον έχει τον άνθρωπο, ο ίδιος είναι, αλλά το σημερινό αφεντικό δεν ασχολείται με πανιά, ούτε με κορδόνια. Τι θυμήθηκα; Κάτι που δεν έχει γραφτεί. Λέει ο Τζίγγερ στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον Νίκο Πατέρα: “Μην παραιτείσαι, μείνε...”. Και μπροστά σε 17 άτομα, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Πατέρας, που είχε ήδη φάει ένα βουητό από την εξέδρα, λέει στον Βαρδινογιάννη: “Εσένα σε βρίζουν και στα τέτοια σου... Εγώ θέλω να φύγω διότι αν ξανακούσω κάτι σε βάρος μου στο γήπεδο θα πάω Κορυδαλλό... Θα σκοτώσω κάποιον, δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ...”.

Και ο Τζίγγερ έχει επάνω του πιστόλι, μέσα στη “μπανάνα” που είναι ζωσμένη στη μέση του, όμως ποτέ δεν θα το χρησιμοποιούσε το σιδερικό επειδή θα άκουγε μπινελίκια από τους γνωστούς.

Να επιστρέψουμε στο πανό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ο άνθρωπος που ήταν στο χαρτζηλίκι με τον Τζίγγερ, έκανε μία μεταγραφή στον Βγενόπουλο, πούλησε στη συνέχεια τον Πατέρα, και πάει λέγοντας το πράμα. Αυτοί οι άνθρωποι τις ομάδες τις βάζουν ή, τις βγάζουν από το λούκι;