ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έκανα λάθη είπε ο Αλαφούζος, στη συνέλευση του Παναθηναϊκού για την αύξηση του Μ.Κ. Δεν είπε “Είπα ψέμματα”. Γιατί να το πει αυτό, αφού δεν έχει πει κανένα ψέμμα; Ψεύτης είναι ο Καραγκούνης, όχι ο πρέδρος του Παναθηναϊκού.

“Πήραμε προπονητή τον Αναστασίου, και θα πάρουμε στο επιτελείο του και τον Νταμπίζα, διότι εκτός του ότι τον θέλει ο νέος προπονητής, μου τον πρότεινε και ο Καραγκούνης”. Είπε την καθαρή αλήθεια ο Αλαφούζος. Το ψέμμα το λέει ο Καραγκούνης που διαψέυδει τον προεδρο μάλιστα όχι με διακριτικό τρόπο.

Γιατί με μπερδεύετε εμένα, ξηγήθηκε ο τυπάρας. Από που και ως πού και με ποια ιδιότητα να προτείνω ή, να απορρίπτω προπονητές, βοηθούς, συμβούλους τεχνικούς; Δεν είμαι σύμβουλος του προέδρου, ούτε έχω σχέση επαγγελματικά με την ΠΑΕ.

Με την ευκαιρία, μια πληροφορία, και δεν δέχομαι διάψευση. Όταν συζήτησε ο Αλαφούζος τα τελικά με τον Αναστασίου, του πρότεινε να συνεργαστεί με τον Βονόρτα, για να βολευθεί ο αντικαταστάτης του Φάμπρι. Ο Ολλανδός το ξέκοψε: “Δεν θέλω κανέναν! Εχω τον Νταμπίζα”.

Δεν τον ήξερε τον Νταμπίζα ο Αλαφούζος. Δεν ήξερε καν αν υπήρξε ποδοσφαιριστής, και σε ποιες ομάδες είχε παίξει, αυτός που του πρότεινε ο Αναστασίου.

Και πως να τον ξέρει τον Νταμπίζα ο Αλαφούζος; Μήπως ήξερε τους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν αναλάβει;