ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Η ORIGINAL

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είναι πρόκληση να λένε αυτοί της Original ότι κάναμε λάθη το 2005 που δεν είχαμε ψηφίσει Μελισσανίδη. Είναι ντροπή για τη ζωντανή Ιστορία της ΑΕΚ να βγαίνουν κάποιοι φόρα παρτίδα και να λένε ότι την ομάδα δεν την πάνε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι διοικήσεις της. Εμείς, μόνον εμείς, οι οπαδοί της λατρεμένης μας ΑΕΚ, είμαστε εκείνοι που ευλογούμε τα σωστά και διαφωνούμε με τα λανθασμένα.

Εδώ έπεσε το Αλάθητο του Πάπα, δεν θα αναγνώριζε τη γκέλα της η Original στις εκλογές της ερασιτεχνικής; Ήταν λάθος που οι Σταυροφόροι το 1204, στο δρόμο για την Ιερουσαλήμ, είπανε δεν ρίχνουμε και μια πολιορκία στην Κωνσταντινούπολη; Κι όταν μπουκάρησαν μέσα, λεηλάτησαν την Πόλη σαν τους χειρώτερους αρχιεγκληματίες. Μετά από έξι αιώνες ο Πάπας της Ρώμης ανεγνώρισε το λάθος, δηλαδή, έστειλε περίπατο το διαβόητο Αλάθητο.

Ε, λοιπόν, δεν έχει σημασία τι είπαν στον Μελισσανίδη οι οριτζιναλίστες, δηλαδή ότι τα πράγματα στην ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικά αν δεν σ’ είχαμε πουλήσει. Όχι, δεν είναι εκεί το ζήτημα. Είναι ότι οι αγνοί εκφραστές των οσίων και ιερών της ΑΕΚ συνεχίζουν ΑΚΟΜΑ να συμπεριφέρονται σαν οι ΜΟΝΟΙ που έχουν την άδεια με την επιφοίτηση του αεκτζήδικου πνεύματος να παραγοντίζουν. Εσύ δεν μας κάνεις, εσύ μας κάνεις.

Και μόνον ότι τα παιδιά λένε ότι κάναμε λάθος σημαίνει ότι αυτοί αποφασίζουν, στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο της ΑΕΚ. Κι ενώ αυτοί είναι που κινούν τα νήματα, δεν έχουν καμμία ευθύνη για το κατάντημα. Όλοι οι άλλοι φταίνε από Νοτιά, Παπά, Ντέμη και σια, και δεν φταίει η συνείδηση της ΑΕΚ.

Μελισσανίδη προχώρα, σε θέλει όλη της original η χώρα.