ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ Η ORIGINAL

ΠΗΓΗ: Intime
 

Απαράδεκτος ο Μελισσανίδης. Σε απογοητεύει. Πώς να ελπίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ όταν ο άνθρωπος κάθεται και κάνει καφενείο με την Original. Μ’ αυτούς, δηλαδή, τους τύπους που κι εκείνοι κι έτσι και αλλοιώς συνέβαλαν στην πτώση της ομάδος. Στο διασυρμό της. Στη χρεοκοπία της. Στον υποβιβασμό της.

Μιλάμε σοβαρά. Αυτές οι στιγμές της ΑΕΚ είναι οι πιο ζοφερές στην Ιστορία της και δεν επιτρέπονται οι κουβέντες του καφενείου και του πεζοδρομίου. Ομιλούμεν, λοιπόν, έχοντας συναίσθηση της τραγικής κατάστασης. Λοιπόν. Αν θα δραστηριοποιηθεί ο Μελισσανίδης και με ποιο τρόπο δεν θα το αποφασίσει ο ίδιος, αλλά οι λεβέντες της Original;

Και μόνο ότι τους δέχθηκε ο μεγαλοεπιχειρηματίας, δεν πέφτεις έξω αν τον χαρακτηρίσεις μεγιστάνα σήμερα, αυτό σημαίνει ότι το μέλλον της ΑΕΚ είναι χλωμό. Ακόμα κι αν ξαναμπεί στο παιχνίδι ο Μελισσανίδης. Για σιγά, ρε. Και δεν απευθύνομαι μόνο στους αεκτζήδες. Ό,τι γράφω, όποιες σκέψεις κάνω αφορούν όλους, οπαδούς κάθε ομάδας και όχι.

Τι θα πει Original; Μιλάνε τα γεγονότα. Εμείς είμαστε το κουμάντο στην ΑΕΚ. Αυτό νομιμοποιείται να σου πει η Original. Εμείς αποφασίζουμε να καλέσουμε τον Μελισσανίδη να αναλάβει πρόεδρος στην ερασιτεχνική το 2005. Χωρίς τη διαβεβαίωση, χωρίς την εγγύηση του Χατζηχρήστου, του αρχηγού, ο οποίος καλώς, κακώς, ευτυχώς, δυστυχώς για την ΑΕΚ αυτός ελέγχει τα κουκιά στις εκλογές, κανένας τίγρης δεν θα ξεμύταγε από το κλουβί του.

Κατεβαίνει, πράγματι, στις εκλογές ο Μελισσανίδης και αντί να βγει αυτός πρόεδρος, εκλέγεται ποιος με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, ένα είναι το κίνημα, η Original; Ο Ζούπας. Και αποδεικνύεται ο γιατρός, ο κορυφαίος επιστήμων στην ειδικότητά του, ο κορυφαίος αόρατος πρόεδρος. Ο εντελώς ανύπαρκτος.

Η Original αποφασίζει και ο Μελισσανίδης ακολουθεί. Έτσι δεν πάει, κι αν, τελικά, επαναδραστηριοποιηθεί ο τίγρης, ποιος τον ξαναβγάζει από το κλουβί του; Γειασάν της Original.