ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΔΩΝΗ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Φταίει ο Δώνης; Αυτό δεν λέγεται. Ο Δώνης είναι αυτός που είναι. Αν περιμένεις απ' αυτόν περισσότερα απ' όσα μπορεί να σου δώσει, τότε το λάθος δεν βρίσκεται στον προπονητή.

Στο φινάλε ο Δώνης δεν ήρθε από τον Άρη. Ούτε από την Αφροδίτη. Τέλος πάντων, από κάποιον άλλον πλανήτη. Τόσους μήνες στην Τούμπα τον έχετε παραγνωρίσει. Άσε ότι πριν πάρεις κάποιον προπονητή τον έχεις τσεκάρει. Πρώτα, πρώτα πως σκέπτεται προπονητικά, Μετά αν είναι άτομο συγκροτημένο. Όχι εγωϊστής, όχι ξερόλας, όχι εγώ δεν φταίω, φταίνε όλοι οι άλλοι.

Δεν βάζω στο λογαριασμό τα παράπονα της κερκίδας για τον Δώνη. Ο κόσμος δεν ξέρει. Δεν μπορεί να ξέρει. Αυτά τα περίεργα ότι ο κόσμος έχει ένστικτο τα ακούω βερεσέ. Υπ' όψιν, ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, πέρα απο την δικαιολογημένη πικρία του για τον αποκλεισμό από τον Αστέρα, μια ομάδα που βρίσκεται σαν εκτόπισμα στη σκιά του δικέφαλου, λέω ότι ο κόσμος έχει προηγούμενα με τον Δώνη λόγω Πάμπλο Γκαρσία.

Οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ. Εν ψυχρώ προηγούνται οι ανατομικές εξετάσεις στο κορμί που αποκλείστηκε από το πρώτο κιόλας ματς με τον Αστέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρωπαϊκή πρόκριση σε βάρος ελληνικού ΠΑΟΚ