ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θα γίνω λίγο αυστηρός. Ποιος αποφασίζει στον ΠΑΟΚ για τον νέο προπονητή. Αυτό είναι το ερώτημα. Όχι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δώνη. Το ερώτημα δεν το βάζω χωρίς λόγο. Καλός και άγιος και τρομερός βέβαια ο Ιβάν, αλλά να μπει και μία τάξη στο μαγαζί που μια ζωή λειτουργεί με την ίδια υπευθυνότητα όπως ένα περίπτερο στη γωνία. Όπως ένα μανάβικο απέναντι. Λέω τα πράγματα όπως είναι.

Ποιος, λοιπόν, ξαναβάζω το ερώτημα, αποφασίζει για τον προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο κανένας είχε πει στον Δώνη, κι όταν ήρθε ο Ιβάν, ότι εσύ, κύριε προπονητά, είσαι το αφεντικό στα αποδυτήρια, εσύ θα κτίσεις τον νέο ΠΑΟΚ.

Σε κάθε σοβαρή ομάδα, σε κάθε μεγάλη ομάδα κι όχι σε ομαδίτσα της γειτονιάς ο προπονητής δεν είναι ασύδοτος. Χωρίς παρακουλούθηση. Και όπως κάτσει η τράπουλα. Και άμα λάχει τον διώχνουμε αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα.

Τελειώσανε τον Γκαρσία. Και τι έγινε! Τελειώνουνε και τον Δώνη. Έτσι! Η απόλυτη προχειρότητα. Αποφάσεις στο γόνατο. Στα όρθια. Να έρθει ο Μπάγεβιτς. Έφθασαν τα επτά τα ονόματα των υποψηφίων πυροσβεστών. Δεν ψάχνουν για προπονητή αλλά κάποιον να σβήσει τη φωτιά. Προχειρότητες.

Να βρούμε κάποιον για τα πλαίη-οφ κι αν αυτή τη φορά μας βγει η πασιέντζα να τον κρατήσουμε για το νέο πρωτάθλημα, μέχρι να τον σουτάρουμε. Προχειρότητες. Γιατί; Επειδή άσκεφτα, πρόχειρα εκτιμήθηκε από τον κανέναν και ο Δώνης. Όπως το λέω. Από τον κανέναν. Ας ανακοινωθεί δημόσια από την ΠΑΕ ποιος παίρνει υπεύθυνα την απόφαση. Ποιος εκτός από τον κανέναν;

 Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ πιάστηκε αδιάβασος με Δώνη