ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μάκης Ψωμιάδης, λένε, ότι έκλεψε 21 εκ. από την ΑΕΚ. Με ποιον τρόπο τα βούτηξε τόσα πολλά λεφτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτό είναι το ζητούμενο. Και αν θέλουμε να είμαστε και λίγο περίεργοι θα αναρωτηθούμε, κι εδώ είναι το ζουμί, με ποιο τρόπο έγινε πρόεδρος στην ανώνυμη εταιρεία ΑΕΚ ο κύριος Μάκης Ψωμιάδης. Αυτή είναι η μεγάλη ντροπή της ΑΕΚ, όχι του Μάκη.

Μέσω της δικαιοσύνης θα τα πάρεις σαν ΑΕΚ τα λεφτά που σου άρπαξε, όπως λες, ο Big Mac. Ο Σταϊκούρας δεν έχει καμμία δουλειά. Ο υπουργός οικονομικών, ο κανονικός και ο αναπληρωματικός, είναι για να δίνουν λεφτά, όχι για να τα παίρνουν πίσω. Να ξέρουμε τι λέμε. Ποιο, λοιπόν, είναι το νόημα της επίσκεψης στον Σταϊκούρα του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο Ψωμιάδης τα έκλεψε τα λεφτά. Ο Ντέμης Νικολαϊδης τι τα έκανε τα λεφτά της ΑΕΚ; Τα ξόδεψε. Δεν είναι το ίδιο. Άλλο τα κλέβω, άλλο τα ξοδεύω χωρίς να πιάνουν τόπο. Ο νόμος θα επέμβει αν γίνει αρπακτή στο ταμείο, όχι κακή αξιοποίηση των εσόδων της εταιρείας.

Η ΑΕΚ οικονομικά υπέφερε επί διοικήσεως Νικολαϊδη κι αυτό δεν αλλάζει αν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τρέχει στους υπουργούς για τα κλεψιμέικα του Ψωμιάδη.

“Θα τους κλείσω φυλακή” έλεγε ο Καραμανλής για τα οικονομικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, επί Σημίτη. Οι πολιτικοί  δεν αποφασίζουν ποιοι θα πάνε φυλακή. Αν το λένε σημαίνει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη. Ότι η δικαιοσύνη κάνει ό,τι της λένε.

Για τα οικονομικά σκάνδαλα του Καραμανλή έσκιζε τα ρούχα του προεκλογικά το 2009 ο Παπανδρέου. Τον Εφραίμ, τον Τσοχατζόπουλο π.χ. ποιος τους φυλάκισε; Η δικαιοσύνη, όχι η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ντέμης καλύτερα να τρέχει στους δικαστές αρεοπαγίτες, σύμβουλους επικρατείας, εισαγγελείς κι όχι στους παραμυθάδες υπουργούς.