ΝΑ «ΞΕΧΑΣΕΙ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που απ’ όλες τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας έχασε τα περισσότερα εισιτήρια. Μιλάνε οι αριθμοί. Σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός σημείωσε τις μεγαλύτερες απώλειες θεατών. Μιλάνε τα στοιχεία. Πράγματι μιλάνε, με τη δική τους γλώσσα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος. Σύμφωνοι, υπάρχει η κρίση, αυτό δεν αγνοείται ποτέ, όμως την οπαδική άρνηση τη γνώρισε το τριφύλλι, σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι οι άλλες 15 ομάδες, διότι υπάρχει η απογοήτευση. Η πίκρα.

Ο Αλαφούζος διαψεύστηκε. Είχε ποντάρει στην αγάπη του λαού. Τώρα θα πρέπει να επιδιώξει την κατανόηση του παναθηναϊκού λαού. Αυτό σημαίνει να δουλέψει επικοινωνιακά έτσι ώστε να πεισθεί ο κόσμος να χωνέψει ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδύνατον να βγει από το λούκι από τη μια στιγμή στην άλλη. Όχι μεγάλα λόγια. Παναθηναϊκοί είμαστε και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, άρα πάμε για πρωτάθλημα.

Στόχος να ικανοποιείται ο βάζελος από την ομάδα του, έτσι όπως είναι, όχι να της γυρίζει την πλάτη επειδή η ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό. Ναι, αυτή θα είναι η επιτυχία της διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός να αρέσει, να κερδίζει τις εντυπώσεις και των ουδέτερων, χωρίς να μπαίνει στη σύγκριση της βαθμολογικής συγκομιδής που θα γνωρίζει ο Ολυμπιακός.