ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΟΧΟΣ, ΟΧΙ ΑΜΕΣΟΣ!

 

Φεύγει ο Μουρίνιο από την Ρεάλ. Ποια είναι η επόμενη ομάδα που θα ήθελε να πάει; Ασφαλώς εκείνη η ομάδα που με τη δυναμική της και την ακτινοβολία της θα εξυπηρετεί το προσωπικό του συμφέρον. Οκέυ. Ποια είναι αυτή η ομάδα, ρωτάμε.

Αφού μιλάμε για τον Μουρίνιο η σκέψη πηγαίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποια άλλη; Δεν μπορεί να παίζει πιθανότητα για την Μπαρτσελώνα, όταν ο Πορτογάλος προέρχεται από την Ρεάλ. Δεν μένει άλλη από την Μάντσεστερ.

Να, όμως, που εγώ αν ήμουν Μουρίνιο δεν θα ήθελα να πάω στην Μάντσεστερ. Γιατί; Επειδή ο μέγας στόχος μου είναι το Ολντ Τράφορντ! Αποδυτηριάκια μας μπερδεύεις. Καθόλου.

Είμαι ο Μουρίνιο. Ο πρώτος. Μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος. Η πρώτη φίρμα. Άρα, θα ήταν το λάθος του αιώνος να έτρεχα να αντικαταστήσω τον Φέργκυουσον, δηλαδή να λύσω εγώ το πρόβλημα της Μάντσεστερ.

Είναι ο Μουρίνιο, δεν υπηρετώ καμμία ομάδα αλλά εγώ επιλέγω να υπηρετήσει εμένα η ομάδα που θα επιλέξω. Ο στόχος μου είναι η Μάντσεστερ, την έχω στο σημάδι, όμως όχι να καλύψω το κενό του σερ, σα να είμαι μία επιλογή πυροσβεστική. Η ώρα μου θα έρθει όταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας μ'έχει ανάγκη σαν Μουρίνιο, όχι σαν αντι-Φέργκυουσον.