ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κερδίζει το άλογο μία κούρσα στον ιππόδρομο και του βάζουν ένα επιπλέον βάρος, για να υπάρχει ανταγωνισμός. Ξανακερδίζει το άλογο, βάλτου άλλα πέντε κιλά στο σαμάρι του. Στο ποδόσφαιρο μία ομάδα αποκτά ένα περιττό βάρος στη μαλακία της, όχι στη νίκη της. Όταν υπογράφει συμβόλαιο με παίκτη π.χ. για τρία χρόνια κι αυτός αποδεικνύεται χρήσιμος μόνον για τρία παιχνίδια.

Δεν τον θέλει τον Κουϊνσι ο Παναθηναϊκός. Άμα δεν ξέρεις να κάνεις μεταγραφές τον άχρηστο τον πληρώνεις δύο φορές. Μία με χαμόγελο όταν υπογράφει για να έρθει και μία με αϊ  σιχτίρ όταν υπογράφει για να λύσει το συμβολαιό του. Να μην πάμε μακρυά, τα τελευταία δέκα χρόνια να πιάσουμε, με εξαίρεση την τετραετία του Ντέμη στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είναι η πιο γκελαδόρικη ομάδα στα συμβόλαια παικτών. Στις μεταγραφές, δηλαδή. Τα πεταμένα λεφτά.

Να σου πω ποια είναι τα τρία πρώτα πράγματα που πρέπει να φροντίσει το αφεντικό μιας ΠΑΕ Αλαφούζος είναι άλλος, Σαββίδης, Μαρινάκης. Πρώτον, να μάθει να ψωνίζει στις μεταγραφές. Δεύτερον, να μάθει να ψωνίζει στις μεταγραφές. Τρίτον, να μάθει να ψωνίζει στις μεταγραφές.

Να πούμε και το τέταρτο; Να το πάρει το ποτάμι κι αυτό. Το τέταρτο είναι να μάθει να ψωνίζει στις μεταγραφές.

Πώς ο Παναθηναϊκός θα κάνει το σχεδιασμό της προσεχούς σαιζόν όταν εδώ και χρόνια ολόκληρα μαθαίνει γράμματα σε νυχτερινό σχολείο;