ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Πηγή: Intime
 

Τον κρύβουν τον Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό. Δεν τον εμφανίζουν, ακόμα. Εκαναν το "λάθος" και τον έδειξαν στο μπαράζ στη Νέα Σμύρνη και μετά το βρισίδι που έπεσε από τα αρρωστάκια, τον εξαφάνισαν. Την Τρίτη, στην παρουσίαση του Αναστασίου, ο πιο στενός συνεργάτης του προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν "στο εξωτερικό σε ταξίδι για δουλειές".

Και εκεί θα μείνει, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει το πράμα με τους συφιλιτικούς. Που δεν το βλέπω, δηλαδή, να γίνεται εύκολα. Και από τη στιγμή που ο Αλαφούζος δεν πάει με τον παρά του, αναγκαστικά θα πάει με τη θύρα 13.

Ετσι είναι. Αλλοιώς είναι να χώνεις 30-50 μύρια και αλλοιώς να πηγαίνεις με το στόμα και με μπαλώματα. Και πάλι, όμως, και μια κατοστάρα να έχωνε ο Αλαφούζος, λέμε τώρα, πάλι δεν θα καθάριζε εύκολα με τους τσαμπατζήδες.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, όμως. Και δεν μπαίνω καν στην ουσία, ότι ούτε ο ίδιος ο Νταμπίζας δεν θυμάται πότε και πόσο έπαιξε στον Ολυμπιακό. Μιλάω για τον Παναθηναϊκό και το κρυφτούλι με τον βοηθό προπονητή. Την ίδια ώρα που στην ΑΕΚ γυρίζει ο "προδότης" Μπάγεβιτς και δεν ανοίγει μύτη. Θα τα πούμε και γι’ αυτό.