ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΑ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αυτό θα πει να 'σαι μεγάλος. Να 'σαι Μουρίνιο. Δεν χάνεις πόντους και στην πανωλεθρία σου. Αποκλείστηκε απο την Ευρώπη, έχασε το πρωτάθλημα και ηττήθηκε στον τελικό απο τον Αστέρα Τρίπολης η Ρεάλ του special one. Μια special one αποτυχία έγραψε στην τριετία του στην Ισπανία και την Ρεάλ ο κοντοπούτανος και μένει σε μένα η αγωνία μου ποια ομάδα θα επιλέξει στη συνέχεια.

Έτσι είναι. Αυτός θα επιλέξει σε ποια ομάδα θα πάει, όχι η ομάδα που θα συμφωνήσει μαζύ του. Θέλω να πω ότι κάποιες ομάδες τον θέλουν, όμως αυτός θα αποφασίσει σε ποια θα κάνει την επόμενη στάση. Κι αυτή θα είναι στην Ευρώπη, όχι σε τίποτα Αραβικά εμιράτα, όπου εκεί την ψάχνει όποιος έκλεισε τον κύκλο του.

Ζηλεύω τους οπαδούς της Ατλέτικο που πήραν το κύπελλο Ισπανίας από την Ρεάλ. Ποια Μπαρτσελώνα; Ο μεγαλύτερος ορκισμένος εχθρός της βασίλισσας είναι η Ατλέτικο στην ισπανικής πρωτεύουσας. Μια ασόβαρη ομάδα, κομπλέξα. Που μια ζωή υποφέρει επειδή βρίσκεται στη σκιά της Ρεάλ. Με το κύπελλο που κέρδισε απο την ομάδα του Μουρίνιο οι οπαδοί της Ατλέτικο θα 'ναι χορτασμένοι για 17 χρόνια.

Ο Μουρίνιο; Ζαβαρακατρανέμια. Με ωσανά έφθασε στη Μαδρίτη με μπινελίκια τον ξαποστέλνουν. Ένα μοναχά πρωτάθλημα και ένα κύπελλο σε τρία χρόνια. Συντριβή. Θα περιμένουμε απο ποιο μετερίζι ο Πορτογάλος θα πάρει την εκδίκησή του. Επειδή ακόμα δεν πέρασε η μπογιά του, δεν θα σταματήσει να βγάζει μεροκάματο απο την μπάλλα.