ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΕΜΠΛΕΞΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με την ανακοίνωση του στα κυριακάτικα φύλλα αλά Βγενόπουλος ξηγήθηκε ο Αλαφούζος, όμως όχι σαν ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Ο τραπεζίτης, άλλωστε, ουδέποτε επί της ουσίας ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Ούτε και πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Να τον ξεχάσουν.

Το πρόβλημα του Βγενόπουλου ήταν ο Βαρδινογιάννης. Και τα κατάφερε. Στην πραγματικότητα την πάτησε ολοκληρωτικά ο ξιφομάχος. Και ο Παναθηναϊκός καταστράφηκε με την πολυμετοχικότητα από τη μια και από την άλλη απάλλαξε τον Τζίγγερ διότι διευκόλυνε την αποχώρησή του.

Λέμε για την ολοσέλιδη ανακοίνωση του Αλαφούζου εν όψει της απόφασης, σε δεύτερο βαθμό, για την αδειοδότηση. Όταν ένα προϊόν, πχ. αρακάς ή, γιαούρτι το αμφισβητεί η κρατική επιτροπή τροφίμων, δεν το βρίσκει σόϊ, ο βιομήχανος αμολάει τη μπροσούρα: Είμαστε οι καλύτεροι, οι μπριτζόλες μας ή, τα ρεβύθια μας είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Τι λέει ο Αλαφούζος που το παίζει αλά Βιβαρντια με τα γαλακτοκομικά του Βγενόπουλου; Κάναμε τα πάντα, είμαστε εντάξει, δώστε μας την αδειοδότηση. Το τι έκανε, όμως, με τα χρέη του Παναθηναϊκού, αυτά αφορούν τον Παναθηναϊκό, τους μετόχους του, όχι την ΕΠΟ, ούτε πολύ περισσότερο την ΟΥΕΦΑ. Το ζήτημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι επαρκής σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρώπης, άσε ότι υστερεί και στις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα.