ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΒΑΖΕΛΩΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΣΤΑΡ ΣΙΝΕΜΑ

 

Θα σου πω δύο γυναίκες για τις οποίες θα έδινα τα πάντα, τη μισή μου ζωή, για να βρεθώ μαζύ τους, έστω και ένα βράδυ. Όλο το βράδυ, όμως. Μέχρι να χαράξει. Την Νταϊάν Λέιν και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ηθοποιάρες και οι δύο και όπως υποπτεύομαι με υπέρμετρη σεξουαλικότητα.

Ας αφήσουμε αυτές τις δύο. Ας βάλουμε στο παιχνίδι την Σκάρλετ Γιοχάνσον και την Πηνέλοπε Κρουζ, που είναι πιο βιτρινάτες, περισσότερο σταρ και τις ξέρουν περισσότερο άνδρες, άρα και περισσότεροι βάζελοι.

Φοβερά πράγματα. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Με τίποτα. Και ύστερα σου λένε μερικοί μερικοί για τον Αλαφούζο. Τι έκανε ο άνθρωπος; Ποια θέλετε να πηδήξετε, ρωτάει τον κόσμο, τον ανδρικό πληθυσμό του Παναθηναϊκού; Κάνουμε γκάλοπ. Την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ή, την Πηνέλοπε Κρουζ. Και οι δύο είναι παντρεμένες, πρόεδρε, είσαι τόσο τρομερός που θα μας στείλει αυτή που θα προτιμήσουμε στο... δημοψήφισμα;

Φοβερά πράγματα. Πού θέλετε να γίνει το γήπεδο, στη Λεωφόρο ή, στο Βοτανικό; Αυτό είναι το ερώτημα του Αλαφούζου, ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα  ότι ήταν χοντρομαλακία να παίζει στο Βοτανικό ο Παναθηναϊκός. Κακώς, δηλαδή, θα γινόταν εκεί το γήπεδο. Τότε ποιο είναι το νόημα του γκάλοπ; Όταν, μάλιστα, και στην Λεωφόρο δεν μπορεί να κτίσει γήπεδο η ΠΑΕ, διότι ο χώρος δεν της ανήκει.

Να δουλέψει η φανταστική των οπαδών του Παναθηναϊκού. Το πρωτάθλημα το έχουν ξεχάσει, ας φαντασιώνονται μία νύχτα με μία σταρ του Χόλυγουντ. Μπράβο, ρε Αλαφούζο.