Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με Μελισσανίδη νέα εποχή στην ΑΕΚ. Πεη μπλου, λέει ο αποδυτηριάκιας. Κατ’ αρχήν ποιος τον έφερε πίσω τον Μελισσανίδη; Οι οριτζιναλιστές. Αυτοί πρώτοι πρώτοι έτρεξαν στο γραφείο του και είπαν «Σώσε μας». Με το που χάνει στο ΟΑΚΑ η ομάδα από τον Πανθρακικό και γίνεται μπουρδέλο το γήπεδο, δηλαδή όταν πια σφραγίστηκε η αυτοκαταστροφή της ΑΕΚ, τότε η Original, η Υπέρτατη Αρχή της ομάδας, έπεσε στα πόδια του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς.

Να ξέρουμε τι λέμε. Ποια νέα εποχή. Πεη μωβ. Η Ορίτζιναλ έχει το πρώτο λόγο. Ακόμα. Μ’ αυτή την αιώνια ξευτύλα που σέρνει επάνω της πως είναι δυνατόν η ΑΕΚ να μπήκε σε νέα πορεία;

Στηρίζουμε Μελισσανίδη, Κοτσάτο, Αλεξίου. Απόφαση του ιερατείου της ΑΕΚ. Της Original. Ποιος Μελισσανίδης; Εμείς, οι οριτζιναλιστές, οι υπερασπιστές των οσίων και ιερών της ΑΕΚ, είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε. Εμείς του είπαμε του Μελισσανίδη το 2005, «ετοιμάσου, θα σε κάνουμε πρόεδρο στην Ερασιτεχνική, γιατί θέλουμε να μας φτιάξεις το γήπεδο».

Τελικά, τότε, πριν οκτώ χρόνια, το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής έκρινε διαφορετικά, την έκανε γυριστή και έπεσε φούμο στον τίγρη. Τα ξεχνάμε; Εμείς οι οριτζιναλιστές στηρίζουμε τον Ντέμη, εμείς τον ξεφωνίζουμε και τον στέλνουμε να κάνει τη μπαιημπυ σίτερ στα παιδιά του. Κι εμείς, διότι τίποτα δεν άλλαξε στο κόμμα της ΑΕΚ, αποφασίσαμε την επιστροφή Μελισσανίδη. Και στις εκλογές της ερασιτεχνικής στηρίζουμε Κοτσάτο, Αλεξίου και όποιος είναι αντίθετος θα μας βρει απέναντι».

Νέα εποχή στην ΑΕΚ; Πεη λαχανί. Από τα πτώματά τους θα περάσει η νέα εποχή. Έτσι θα γίνει; Δεν νομίζω. Εκτός κι αν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής δεχθεί να παριστάνει το γιουσουφάκι του σουλτάνου.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό που ξέρει ο Σαμαράς για Μελισσανίδη