ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΡΕΙΠΙΟ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Να τα χώσουν και στον Σαββίδη. Μόνο που να, έγινε πολύ πιο σύντομα απ'ό,τι μπορούσε κάποιος να προβλέψει. Ότι θα έπεφτε ξεφωνητό και στον Ιβάν τον Τρομερό ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Τα έχουμε πει αυτά. Δεν υπάρχει άνθρωπος, πρόεδρος, μεγαλομέτοχος, χορηγός, που να μη λούστηκε τα μπινελίκια από την εξέδρα. Ουδείς έχει γλυτώσει.

Η περίπτωση Σαββίδη έκανε ρεκόρ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον αποδέχθηκε με ανακούφιση. Τον είδε σα σωτήρα . Αυτοδημιούργητος. Πετυχημένος. Σκληροτράχηλος. Και με πείρα από μπάλλα αφού στην πατρίδα του την Ρωσία έκανε ιδιοκτήτης ομάδας.

Να, όμως, που ο Ιβάν έδειχνε το μπόι του μόνο στα πρωτοσέλιδα. Στην πραγματικότητα ποτέ, ούτε μία ημέρα δεν ασχολήθηκε σοβαρά ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ. Σα να αγόρασε ένα ερείπιο, ένα κτίριο μισογκρεμισμένο, μία εγκαταλελειμένη έκταση και αυτός, χωρίς καν να επισκεφθεί το χώρο, έστελνε ένα μπογιατζή, έναν άσχετο αρχιτέκτονα, ένα σχιτζή μηχανικό, για να σουλουπώσουν την περιουσία του.

Όχι, έτσι, γκοσποντίν. Δεν πάει έτσι, ταβάριτς. Θέλει δουλειά το πράμα. Εσύ να δουλέψεις, εσύ να ασχοληθείς και μετά να ακολουθήσουν οι Ζαγοράκηδες και Βρύζες, κατά πως εσύ  θα τους υποδείξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι παοκάρα, ούτε παοκάκι, πρόβλημα έχει