ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το όργιο στο παρασκήνιο του Παναθηναϊκού. Φοβερά πράγματα. Το όργιο των οργίων. Ο φουκαράς ο Αλαφούζος τρέχει και δεν φτάνει. Και ρίχνει τα καντήλια του για τους Βαρδινογιάννηδες για την υπόθεση της Παιανίας.

Το ζητούμενο είναι ένα και το μοναδικό. Να πει ότι έχει δικό του χώρο, όπου εκεί μπορούν να λειτουργήσουν οι ακαδημίες των μικρών ποδοσφαιριστών. Ντιρεκτίβα της ΟΥΕΦΑ, για να δικαιούται μια ΠΑΕ την αδειοδότηση. Τα είπαμε αυτά. Πρώτος ο αποδυτηριάκιας τα έγραψε εδώ.

Γι’ αυτό βγήκε το έργο με το Κορωπί. Ότι αγοράστηκαν τα 50 στρέμματα από το Τσακίρ αγά, του πρώην Πανιωνίου. Μέχρι την Δευτέρα ο Αλαφούζος θα πρέπει να καταθέσει το κωλόχαρτο στην ΕΠΟ, ότι είναι νόμιμος κάτοχος, ιδιοκτήτης ή, ενοικιαστής, αθλητικού κέντρου. Πέσανε σε τοίχο με τον καπετάνιο.

Εγώ θα σου πω τι έγινε. Φέρτε εγγυητική τράπεζας, τους είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Και αφού μου τραγουδήσετε μια μαντινάδα θα σας κάνω ένα σκόντο. Από 1,8 τους το κατέβασε στα 1.170.000 ευρώ το ενοίκιο.

Πού να βρει εγγυητική ο Αλαφούζος! Γι’ αυτό την έψαξε με το Κορωπί. Χωρίς εγγυητική, σκέφθηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, θα ξευτυλιστώ. Δεν έχουν λεφτά, δεν θα με πληρώσουν και θα με υποχρεώσουν να τους κάνω έξωση.

Δεν σηκώνει. Ένας Βαρδινογιάννης να διώχνει τον Παναθηναϊκό από το "σπίτι" του.