ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Οι αεκτζήδες δεν το γουστάρουν το Ελληνικό. Τι δουλειά έχουμε εκεί, σου λένε. Δεν τους κάθεται η γειτονιά. Ξένο πράμα είναι, άσχετο. Και έχουν τρελλαθεί που κουσουμάρουν τον Μελισσανίδη να τα δίνει όλα για το Ελληνικό.

Έχουν δίκηο οι αεκτζήδες; Η μαλακία ερώτηση. Αν ο κόσμος, ο ποδοσφαιρικός και πολιτικός, ήξερε τι του γινόταν θα ήταν άλλος, λέει ο ποιητής. Η αφεντομουτσουνάρα μου, αυτός είναι ο ποιητής, ποιος άλλος.

 Δεν λέμε, λοιπόν, ούτε ψάχνουμε αν σωστά η, λάθος ο κόσμος της ΑΕΚ, μια σημαντική μερίδα των αεκτζήδων έχει στραβώσει με το Ελληνικό. Όσο το γιατί ο Μελισσανίδης έχει πέσει με τα μούτρα και στις απόλυτες λεπτομέρειες για να αναβαθμίσει το γήπεδο στο Ελληνικό, το αντιλαμβάνεσαι το γιατί. Θέμα προπόνησης.

Δεν σου λέω, προπονημένος είναι ο Τίγρης στις κατασκευές. Και τι δεν έχει κτίσει στη ζωή του. Τις βίλες του, στην Αθήνα και εντός Αττικής, και στην επαρχία. Τα γραφεία του και τα εμπορικά κέντρα. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει τρέλλα με το κτίσιμο.

Αυτός, άλλωστε, ο Μελισσάν ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφτιαξε μπουτικ ομάδας, όπως και μεμπερ κλαμπ. Άσε τα αποδυτήρια, που όταν πήρε την ΑΕΚ, τους έβαλε τζακούζι. Επειδή, όμως, για πρώτη φορά θα κτίσει γήπεδο, αυτό στη Φιλαδέλφεια, γι’ αυτό
προετοιμάζεται στο Ελληνικό. Και πριν το συνηθίσουν οι αεκτζήδες θα έχουν έτοιμο και στο κουτί το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.