ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

Ο αποδυτηριάκιας μίλησε για το καυτό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι επιστολές των πολυμετοχικών του Παναθηναϊκού. Ποια λίστα Λαγκάρντ. Θα κουνηθεί η Ελλάδα με σεισμό 17 ρίχτερ αν βγουν στη φόρα οι “επιστολές”. Θα μάθει ο κόσμος κάποια ονόματα υπεράνω υποψίας που τους χρεώνονται επιλήψιμα πράγματα.
 
Από την τράπεζα HSBC, αυτήνα που βγήκανε τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, τους είπανε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τι μας λέτε! Δεν είναι δυνατόν να το σβήσουμε το όνομα σας, κύριε, όποιος κι αν είστε. Τι μας λέτε! Αντιλαμβανόμεθα ότι θα εκτεθείτε στην Ελλάδα, όμως εμείς, σαν τράπεζα αδυνατούμε να σας διευκολύνουμε. Ορίστε! Υπάρχει το όνομα Αποδυτηριάκιας, όπως ένα σωρό άλλα, γραμμένος είναι κι αυτός με το όνομα του και το ποσό των χρημάτων του.
 
Μη βιάζεσαι. Θα φθάσουμε και στις επιστολές των πολυμετοχικών του Παναθηναϊκου. Πρώτα μιλάμε για τους μυστικούς λογαριασμούς Ελλήνων που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και δεν δικαιολογούν τα λεφτά τους. Διότι είναι μαύρο χρήμα, όχι φορολογημένο εισόδημα.

 Έτσι που λες. Τους είπανε από την τράπεζα ότι δεν μπορούμε να το σβήσουμε το όνομα, όπως μας ζητάτε, διότι έχει περάσει σε “ηλεκτρονικούς” δίσκους, σε στικάκια. Το μόνο που, εκ των υστέρων, νομιμοποιούμεθα να κάνουμε, κι αν μας το προτείνετε εσείς, είναι να προσθέσουμε δίπλα στο όνομα σας και το όνομα ενός άλλου συνδικαιούχου του λογαριασμού σας.
 
Έτσι μπέρδεψαν και τη μαμά.
 
Φοβερό, ε; Να μην ξέρεις τίποτα, να μη σ'έχουν πει κάτι, να μη σ'έχουν προετοιμάσει, και γριά γυναίκα να τρως την τσεκουριά στο κεφάλι. Ότι είσαι μέσα στη λίστα Λαγκάρντ.
 
Από εκεί που δεν το περιμένουν μερικοί μερικοί θα τη φάνε κατακούτελα την τσεκουριά όταν μάθουν ότι το όνομά τους κυκλοφορεί σε κάποια επιστολή «πολυμετοχική».

Διαβάστε ακόμα:

Οι επιστολές Λαγκάρντ του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού

Η απάτη της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό

Η βαλίτσα του Βγενόπουλου στη δίκη