ΛΟΓΩ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΟ, ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Η κυρία Μπαλωμένου γνωρίζει τι εστί “dead line”; Μπήκε το πρωί στην επιτροπή της αδειοδότησης ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ και έφυγε με σκυφτό το κεφάλι. Αρνητικός για τα Γιάννενα ο εισηγητής. Το απόγευμα είχε σειρά ο Παναθηναϊκός. Κι όταν τελείωσαν τα διαδικαστικά η κυρία Μπαλωμένου, δικηγόρος του Αλαφούζου και του Παναθηναϊκού δεν είχε το κεφάλι σκυφτό. Κι όμως ο εισηγητής ήταν επίσης αρνητικός για τον Παναθηναϊκό.

Dead line σημαίνει είσαι εκτός χρόνου. Εκτός ορίων. Η ΕΠΟ είχε ειδοποιήσει, προειδοποιήσει και ξανά μανά τον Παναθηναϊκό να ετοιμάσει τα χαρτιά του. Καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31 Μαρτίου. Ποιο είναι το νόημα της έφεσης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ όταν ο χρόνος τους είχε λήξει; Και, μάλιστα, τα δικαιολογητικά τους δεν στέκουν.

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση ενός απόστρατου δικαστή, κάποιου που συμμετέχει στην επιτροπή εφέσεων για τις αδειοδοτήσεις. Τι να δικάσει ο φουκαράς; Πλάκα γίνεται. Οι ομάδες, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ, χρωστάνε. Δεν είναι ρεφαρισμένες, ισοσκελισμένες στα οικονομικά τους. Μας φέρνουν χαρτιά για πέταμα, ότι θα τύχουν χορηγιών από βλαχοπαραγωγούς, καλαμπόκι, σταφίδα. Πλάκα γίνεται.

Αν μία ΠΑΕ, όπως ο ΠΑΣ και ο ΠΑΟ, δεν έχει διευθετήσει τα οικονομικά της, αν δεν είναι πλεονασματική, τότε θα δείξει ότι καλύπτεται από εγγυητική τράπεζας. Τέτοιο χαρτί δεν υπάρχει.

Η κυρία Μπαλωμένου του σκάυ ελπίζει, όμως. Γιατί; Ίσως γιατί η Ελλάδα είναι σε οικονομική κρίση. Και να πει η ΟΥΕΦΑ: “Πάει στο διάολο και φέτος... Άστους να παίξουν στην Ευρώπη, για ένα ακόμα χρόνο...”.