ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΗΚΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Για σιγά, ρε μάγκες. Για να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά, το καθένα στη θέση του, και με καθαρό μυαλό. Για σιγά, όχι τίποτα άλλο αλλά να μην μπερδεύουμε τους Αλαφούζους και τους Βαρδινογιάννηδες με τις Μέρκελ και τις Λαγκάρντ, αυτές τις δύο μεγαλοκοπέλες, από τις οποίες πια εξαρτώμεθα. Για σιγά.

Ο Παναθηναϊκός, ο σύλλογος μεγάλος, σκοτώθηκε να βρει ένα αθλητικό κέντρο για ποιο λόγο, ρωτάω. Για πάρτη του ή, για την ΕΠΟ και την ΦΙΦΑ; Είπαμε, να τα βάλουμε κάτω.

Πούλα τον ΟΠΑΠ, σου λέει η τρόικα. Πούλα τα λιμάνια σου, τα αεροδρόμια σου, πούλα τα νησιά σου, πούλα, πούστη, έτσι όπως σκατά τα έκανες και μας χρωστάς. Πούλα, διαφορετικά δεν θα τσοντάρουμε άλλη δόση και θα πεθάνεις στην πείνα.

Το αθλητικό κέντρο το ήθελε ο Παναθηναϊκός, ρωτάω. Το έχει ανάγκη, ξανά μανά ρωτάω. Έχει σημασία το ερώτημα. Για λύπηση είναι ο Παναθηναϊκός, μία καταχρεωμένη εταιρεία, σύλλογος μεγάλος, πάμφτωχη εταιρεία, σαν τον Βέγγο το'βαλε στο τρέξιμο, μέχρι να φιλήσει κατουρημένες ποδιές, για να εξασφαλίσει ένα χαρτί και το παρουσιάσει στην τρόικα του ΔΝΤ, που στην περίπτωση είναι η ΕΠΟ.