ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΤΟ GENERAL SITUATION

 

Τι φταίει το παλληκάρι, ο εισηγητής που είπε “Όχι” στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννενα. Ντροπή σε όλους. Στους πάντες, και περισσότερο στα ΜΜΕ που μιλάνε για δικαίωση του Παναθηναϊκού. Φοβερά πράγματα. Να, γιατί η Ελλάδα είναι γαμημένη.

Χαρίζεται το κράτος στην ΑΕΚ με το άρθρο 44, και σου γράφουν για δικαίωση. Αύριο, δηλαδή, αν αθωωθεί ο Τσοχατζόπουλος θα δικαιωθεί κι αυτός. Ποιες μίζες;

Τη δουλειά του έκανε ο Δημητρίου, δεν είναι πουλημένος, ούτε αληταράς. Κουρελόχαρτα παρουσίασαν στο φάκελλο τους ΠΑΣ και ΠΑΟ. Τι να έλεγε ο εισηγητής; Πως οι δύο ποδοσφαιρικές εταιρείες είναι οκέυ; Εγώ θα σου πω.

Ο Δημητρίου και μόνον αυτός είναι υπόλογος απέναντι στην ΟΥΕΦΑ. Όχι οι απόστρατοι, οι συνταξιούχοι δικαστές της επιτροπής αδειοδήτησης, οι οποίοι να, πως το σκέφθηκαν. Εάν ήταν σκάρτες οικονομικά , μάλλον αδειοδοτικά π.χ. δέκα ομάδες και τις δέκα θα απορρίψουμε; Όχι, δα. Παίζει και το general situation. Η γενική κατάσταση. Η γενική κοινωνική και οικονομική κατάσταση. Ας είμαστε, ελαστικοί, λοιπόν.