ΜΕ ΝΕΥΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μαρινάκης μπουκάρει στο αποδυτήριο του διαιτητή, στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου, με τον φουκαρά Αστέρα, που τον έστειλαν αδιάβαστο τα κοράκια. Πρώτος το έγραψε ο αποδυτηριάκιας κι αυτό δεν είναι ούτε η μισή μαγκιά. Γιατί, είναι το ερώτημα το κρίσιμον και αποκαλυπτικόν, την έκανε ο εφοπλιστής.
 
Πρώτα-πρώτα γιατί ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θαρρεί ότι το γήπεδο, το ΟΑΚΑ, όχι μονάχα το ιδιαίτερο δωμάτιο του διαιτητή, είναι δικό του τσιφλίκι. Μόνον; Ό,τι κυκλοφορεί σαν ελληνικό ποδόσφαιρο, οι διαιτητές, η ΕΠΟ, οι άλλες ΠΑΕ, τα πάντα όλα είναι στη σακούλα του. Στον έλεγχό του. Του γούστου του.
 
Δεν κατάλαβα. Ο Μαρινάκης είμαι. Ό,τι θέλω κάνω, λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν. Έτσι είναι όπως το λέω. Και σκέπτεσαι. Γιατί ξηγιέται έτσι ο χοντρούλης. Επειδή δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Γι'αυτό. Επειδή από την πρώτη ημέρα που αγόρασε τον Ολυμπιακό, όλοι, με τους δικούς μου υπολογισμούς το 91,5% του χώρου ήθελε να πάρει σειρά να του υποβάλλει τα σέβη τους.
 
Αν υπήρχε ποδόσφαιρο, ο διαιτητής θα τον έγραφε στο Φύλλο Αγώνος τον κύριο Μαρινάκη. Δεν ήταν απαραίτητο να αναφέρει ο Γιάχος ότι τον έπιασε από το πέτο ο Μαρινάκης, και του έδωσε τη συμβουλή για το καλό του « Μην τυχόν και δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός».
 
Όλοι τα έβαλαν με τον Γιάχο επειδή αλλοίωσε το αποτέλεσμα στον τελικό. Μπήκε, όμως, κανένας στη θέση του διαιτητή; Διεθνής έφθασε το παλληκάρι. Ξέρεις τι σημαίνει για ένα κοράκι να του πάρουν τη σφυρίκτρα αφού έφθασε τόσο υψηλά;
 
Κανείς δεν του είπε του Γιάχου “Κόψε το λαιμό σου, να κερδίσει ο Ολυμπιακός”. Δεν χρειαζόταν να του το σφυρίξει κανένας Δούρος και Μπριάκος. Ο Γιάχος, ο κάθε Γιάχος, αντιλαμβάνεται ποιο είναι το συμφέρον του. Το δικό του προσωπικό συμφέρον, όχι του Ολυμπιακού. Όπως ξέρει πάρα πολύ καλά ο Γιάχος, ο κάθε Γιάχος, ότι θα πάει σπίτι του μ'ένα νεύμα του Μαρινάκη στα αρμόδια όργανα. Χαίρετε.