ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το επαναλαμβάνω, κύριε Αλαφούζο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σάπιο πράμα. Ακριβώς. Σάπιο. Όπως σάπιο πράμα είναι και ο ΠΑΟΚ. Και θες να κάνεις μήνυση επειδή χαρακτήρισα σάπιο τον Παναθηναϊκό. Κάνε μου τη χάρη. Ναι, θα το έπαιρνα σα χάρη αν έκανες μήνυση και αγωγή.

Το επαναλαμβάνω ξανά μανά ότι αυτός ο Παναθηναϊκός που παρέλαβε ο Αλαφούζος είναι σάπιος. Βρωμάει σαπίλα. Δεν υπάρχει υγεία. Και για να ξέρουμε τι λέμε, να το προχωρήσουμε, να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι. Παναθηναϊκός, άλλωστε κάθε ομάδα με πλατειά λαϊκή βάση, δεν είναι μόνον το μαγαζί, η εταιρεία, η ΠΑΕ, που κακώς οι βάζελοι μας τα έχουν ζαλίσει ότι είναι σύλλογος.

Είμαστε στον 21ο αιώνα, όχι στην εποχή του Καλαφάτη και του Νικολαϊδη. Ούτε σωματείο και λέσχη και καφενείον Η Συνάντησις των Φιλάθλων. Αρέσει, δεν αρέσει, ακούγεται καλά, δεν ακούγεται, ο Παναθηναϊκός, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η κάθε ΠΑΕ είναι εμπορικές επιχειρήσεις.

Σάπιος είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός διότι είναι σάπια τα κομμάτια που τον συνθέτουν. Τα παναθηναϊκά κομμάτια. Οι οργανωμένοι του, οι δημοσιογράφοι του, οι βετεράνοι του, οι πρώην πολυμετοχικοί. Όλο αυτό το σύστημα είναι σε λάθος βάση. Με λάθος αντίληψη. Απ'εκεί ξεκινάει η σαπίλα. Έτσι λέω εγώ.

Κι εσύ, Αλαφούζο, αν δεν κάνεις ρήξη, σ'έχω για τρύπα. Ότι στην τελική θα κάνεις μία τρύπα στο νερό.