ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ

 

Προλαβαίνουν οι νταήδες του Παναθηναϊκού να την πέσουν στους ουεφατζήδες πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα. Μιλάω γι'αυτούς που τα έβαλαν με τον εισηγητή της επιτροπής αδειοδότησης, που πολύ σωστά, πολύ δικαιολογημένα ήταν αρνητικός. Επειδή ο φάκελλος του Παναθηναϊκού είναι της πλάκας.

Όπως, λοιπόν, απειλήθηκε η ΕΠΟ και η απόφαση τελικά ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, έτσι να κάνουν τα ίδια οι τσαμπουκαλεμένοι βάζελοι κι όχι, οι οποίοι στο όνομα της ομάδας “έδειξαν” μέχρι που είναι αποφασισμένοι να φθάσουν.

Σοκαρίστηκαν οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ όταν είδαν το φάκελλο του Παναθηναϊκού. Ούτε ο πρόεδρος του ΟΦΗ που έχει ραδιόφωνο στο Ηράκλειο δεν θα το έκανε αυτό που τόλμησε ο Αλαφούζος. Να βάλει χορηγό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κανάλι σκάυ. Όχι ότι η τηλεόραση ιδιοκτησίας Αλαφούζου θα χορηγήσει αυτό ή, εκείνο το πακέτο στον Παναθηναϊκό, αλλά ότι διαθέτει στην ΠΑΕ... διαφημιστικό χρόνο. Φοβερά πράγματα.

Ότι, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα βρει ρεκλάμες π.χ. για σερβιέτες ή, για αποσμητικά σπραίυ και θα κονομήσει κάνοντας χρήση του διαφημιστικού χρόνου που του δίνει τζάμπα ο σκάυ. Αυτά ούτε λέγονται, όχι να γράφονται σε φακέλλους εν όψει αδειοδότησης.