ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είναι γνωστή η κόντρα του κυρίου Δημητρίου Σαραβάκου με τον κύριο Βασίλειο Κωνσταντίνου. Η Μητσάρα, άλλωστε, είχε θέσει βέτο για τον Μπίλυ προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του Αλαφούζου να ενεργοποιηθεί στα τεχνικά, τα παρατεχνικά, διοικητικά, παραδιοικητικά της ομάδας. Πράγματι, πέρα από τους τίτλους σπουδών και ρόλων που μοοράζει ο Αλαφούζος, επικρατεί μια σύγχυση ανάμεσα στους βετεράνους, κοντά στους 20 τον αριθμό, που έχουν σήμερα μια εμπλοκή ορθολογική κι όχι στην ομάδα.

Ασφαλώς και είναι χρήσιμοι, χρησιμότατοι, απαραιτητότατοι οι βετεράνοι όταν με το όνομά τους επιδοτούν το μύθο της ομάδας. Όχι, όμως, κι όταν απομυθοποιούν τον εαυτό τους.

Ο Γιώργος Λιάνης σαν υπουργός αθλητισμού, πρώην ποδοσφαιριστής ο ίδιος, χαρτζηλίκωνε τους βετεράνους. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι ΠΑΕ, δεν είναι υπουργείο, ούτε φιλανθρωπική οργάνωση. Ο Αλαφούζος να ποντάρει στους βετεράνους, όχι να υποχρεωθεί να ξοδεύει χρόνο, ενέργεια και σκέψη για να λύνει τα προσωπικά τους. Δεν πάει έτσι η δουλειά. Αν ο Παναθηναϊκός δώσει γήπεδο σε ρουφιανιλίκια και εσωκομματικά κτυπήματα, σα να είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Και τι δεν λέγεται, κρυφίως και όχι, για τον Σαραβάκο. Ενοχλεί και το ότι ο Παρθενόπουλος σπρώχνει τα διαρκείας από τα καταστήματα του Βλάσση. Που είναι το κακό. Να διατίθενται εισιτήρια και στα ρεστωράν του κουμπάρου του Σαραβάκου.

Ο Παρθενόπουλος είναι ο πρώην γενικός γραμματέας της ΠΑΕ επί Τζίγγερ και το ότι επανήλθε, με πρόταση Παναγόπουλου, και ανέλαβε όλο το πακέτο με τις χορηγίες, δεν σημαίνει ότι έχει άνθρωπό του στη διοίκηση το Τζιγγερέϊκο.

Επανέρχομαι στον Σαραβάκο. Προς το παρόν χάνει πόντους, που κερδίζει το αντίπαλο μπλοκ.